Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezbatere Societala: SETati pe Responsabilitate Sociala!

0

Din 2010, REPER21 in parteneriat cu ANPCDEFP si CRIES s-au SETat pe Responsabilitatea Sociala a ONG-urilor! Intra si tu in Reteaua ONG-urilor care isi propun sa fie atente fata de mediu, echitabile social, eficiente economic si cu o buna guvernanta organizationala. Va dam intalnire vineri, 31 mai, de la ora 15 in Piata Muzeului.

In cadrul dezbaterii, va propunem sa faceti cunostinta cu Societal si cu trei proiecte pilot de Responsabilitate Sociala, din cele 20 existente la nivel national:

  • You(th) Redefine Culture, Centrul de Voluntariat Cluj Napoca (CVCN)
  • Youth 4 Community, Asociatia Support for Youth Development (S4YD)
  • Reduce, Reuse, Recycle, Societatea pentru Consum Responsabil (SRC)

SET 2013

Ce inseamna un proiect responsabil social? Cum putem “responsabiliza” proiectele de tineret? Ce beneficii imi poate aduce responsabilizarea sociala in ONG-ul meu? Cum si-au SETat alte ONGuri responsabilitatea sociala in propriile proiecte? Ce provocari au intalnit si ce solutii au gasit? Cum ma poate sprijini echipa Societal in proiectele mele?

Raspudem la  intrebarile de mai sus cu ajutorul invitatilor nostri:

  • Diana Calin, Asociatia REPER21

  • Damaris Rafaila, CVCN

  • Marius Berescu, S4YD

  • Raluca Naghiu SRC

 

INSCRIERE
Pentru o buna organizare, va solicitam un scurt e-mail de confirmare a participarii pana joi, ora 13,  la adresa: diana.calin@reper21.org.

Va rugam sa aduceti cu voi ADEVERINTA de ONG-ist completata. Multumim!

Fiti eco-mobili si alegeti transportul in comun! Impartiti masina cu prietenii sau faceti o plimbare pana in Piata Muzeului. Locatia exacta o vom comunica ulterior.

—————-
ORGANIZATOR: Asociatia REPER21, in cadrul proiectului Societal
SUSTINATORI: Centrul de Voluntariat Cluj Napoca, Support for Youth Development, Societatea pentru ConsumResponsabil,  Romaniapozitiva.roAlternativ.roStiriONG.ro,Ecomagazin.roLiterNet.ro

…………………………….…………………………….………………….…………………………………….

Societal (sau Competenţe şi instrumente pentru adoptarea responsabilităţii sociale şi de mediu în cadrul organizaţiilor societăţii civile”) este un proiect realizat de Asociaţia REPER21, în parteneriat cu ANPCDEFP şi Asociaţia CRIES, şi este cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.