Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezbatere societala: “Cluj 2015” – capitala Responsabilitatii Sociale

0

Daca e marti, Societal dezbate!

Societal va invita la o noua dezbatere de marti, pe 26 martie, cu tema ”Cluj 2015 – capitala Responsabilitatii Sociale”. De data aceasta schimbam scena si va asteptam la Cluj, in Bastionul Croitorilor (str. Baba Novac 35), de la 18.00!

In urma unei competitii stranse cu alte orase, Clujul a primit titlul de Capitala Europeana a Tineretului pentru anul 2015 (Youth@Cluj-Napoca2015). Ce a adus valoare adaugata candidaturii este eticheta ”SHARE Responsibly”, oferita proiectelor ONG. Pornind de la experienta proiectului Societal, echipa REPER21 isi propune prin aceasta eticheta sa incurajeze ONG-urile sa integreze Responsabilitatea Sociala in proiectele propuse sub umbrela YAC 2015 – Youth@Cluj-Napoca2015.

Si nu este un demers utopic! Prin proiectul Societal, peste 30 de ONG-uri din intreaga tara aplica aceste principii in evenimentele si proiectele pe le organizeaza. Clujul gazduieste deja trei ”pioneri” ai Responsabilitatii Sociale care lucreaza din octombrie 2012 cu echipa REPER21: Societatea pentru Consum Responsabil (SRC), Support for Youth Development (S4YD) si Centrul de Voluntariat Cluj Napoca (CVC).

Ce inseamna un ”proiect responsabil”? De ce sa aplic principiile responsabilitatii sociale in activitatile organizatiei mele? Ce instrumente pot folosi? Cum ma poate sprijini echipa REPER21 si cea a YAC 2015?

Raspundem la aceste intrebari marti la Turnul Croitorilor cu:

– echipa REPER21/Societal (Ana-Maria Paladus, Cristiana Bobarnac si Bogdan Gioara)

– Andras Farkas, management si comunicare Parteneriat pentru Youth@Cluj-Napoca2015

– ”Pionierii” Responsabilitatii Sociale din Cluj: SRC, S4YD si CVC

INSCRIERE:

Va solicitam un scurt e-mail de inscriere la adresa: cristiana.bobarnac@reper21.org pentru o buna organizare. Multumim!

Fiti eco-mobili si alegeti transportul in comun! Impartiti masina cu prietenii sau, si mai bine, faceti o plimbare pana la casa Turnul Croitorului, din str. Baba Novac, nr. 35.

ORGANIZATOR: Asociatia REPER21, in cadrul proiectului Societal.

SUSTINATORI: Serviciul Public pentru Administrare obiective culturale si sportive – Cluj, Romaniapozitiva.ro, Alternativ.ro, StiriONG.ro, Ecomagazin.ro, Sub25.ro, Modernism.ro, Hipmag.ro, LiterNet.ro.

Afis dezbatere Cluj 2015 - 26 martie- v2

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.