Dezbatere societala: “Cluj 2015” – capitala Responsabilitatii Sociale

0

Daca e marti, Societal dezbate!

Societal va invita la o noua dezbatere de marti, pe 26 martie, cu tema ”Cluj 2015 – capitala Responsabilitatii Sociale”. De data aceasta schimbam scena si va asteptam la Cluj, in Bastionul Croitorilor (str. Baba Novac 35), de la 18.00!

In urma unei competitii stranse cu alte orase, Clujul a primit titlul de Capitala Europeana a Tineretului pentru anul 2015 (Youth@Cluj-Napoca2015). Ce a adus valoare adaugata candidaturii este eticheta ”SHARE Responsibly”, oferita proiectelor ONG. Pornind de la experienta proiectului Societal, echipa REPER21 isi propune prin aceasta eticheta sa incurajeze ONG-urile sa integreze Responsabilitatea Sociala in proiectele propuse sub umbrela YAC 2015 – Youth@Cluj-Napoca2015.

Si nu este un demers utopic! Prin proiectul Societal, peste 30 de ONG-uri din intreaga tara aplica aceste principii in evenimentele si proiectele pe le organizeaza. Clujul gazduieste deja trei ”pioneri” ai Responsabilitatii Sociale care lucreaza din octombrie 2012 cu echipa REPER21: Societatea pentru Consum Responsabil (SRC), Support for Youth Development (S4YD) si Centrul de Voluntariat Cluj Napoca (CVC).

Ce inseamna un ”proiect responsabil”? De ce sa aplic principiile responsabilitatii sociale in activitatile organizatiei mele? Ce instrumente pot folosi? Cum ma poate sprijini echipa REPER21 si cea a YAC 2015?

Raspundem la aceste intrebari marti la Turnul Croitorilor cu:

– echipa REPER21/Societal (Ana-Maria Paladus, Cristiana Bobarnac si Bogdan Gioara)

– Andras Farkas, management si comunicare Parteneriat pentru Youth@Cluj-Napoca2015

– ”Pionierii” Responsabilitatii Sociale din Cluj: SRC, S4YD si CVC

INSCRIERE:

Va solicitam un scurt e-mail de inscriere la adresa: cristiana.bobarnac@reper21.org pentru o buna organizare. Multumim!

Fiti eco-mobili si alegeti transportul in comun! Impartiti masina cu prietenii sau, si mai bine, faceti o plimbare pana la casa Turnul Croitorului, din str. Baba Novac, nr. 35.

ORGANIZATOR: Asociatia REPER21, in cadrul proiectului Societal.

SUSTINATORI: Serviciul Public pentru Administrare obiective culturale si sportive – Cluj, Romaniapozitiva.ro, Alternativ.ro, StiriONG.ro, Ecomagazin.ro, Sub25.ro, Modernism.ro, Hipmag.ro, LiterNet.ro.

Afis dezbatere Cluj 2015 - 26 martie- v2

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează