DEZBATERE: “7 Scări” este canion sau nu?

0

Blogul celor mai frumoase povești despre România a inițiat o dezbatere publică, prin care dorește să afle opinia turiștilor în privința celebrului canion “7 Scări’, din județul Brașov.

O sesizare primită pe site-ul blogului (hai-la-bord.blogspot.com), de la domnul Viorel Irașcu, care indica adevăratul sens al cuvântului “canion”, i-a determinat pe moderatorii blogului care a găzduit campania prin care s-a desemnat “Cel mai frumos oraș din România” să pornească o dezbatere, la care pot participa toți internauții care au vizitat obiectivul turistic sau care doar au auzit de acesta. Cei interesați sunt invitați să răspundă la întrebarea “7 Scări poate fi numit canion sau este doar o formațiune mai spectaculoasă a cheilor Șipoaie?”.

Argumentele pro și contra, cât și întreaga “arenă”  a dezbaterii, se găsesc atât pe pagina de Facebook www.facebook.com/hailabord, cât și pe site-ul blogului, la adresa: http://hai-la-bord.blogspot.com/2011/09/canionul-7-scari-fratele-mai-mare-al.html.

DESPRE “HAI LA BORD”

Doi tineri entuziaşti au lansat anul trecut, în premieră în România, un blog cu o misiune îndrăzneaţă. “Hai la bord” va promova adevărata imagine a ţării noastre, una plină de poveşti fantastice, cu care numai patria mioritică e în stare să se mândrească.

Anda şi Ionuţ, amândoi pasionaţi de călătorii, s-au cunoscut în 2004, dar ziua de 2 august 2010 a constituit începutul acestei frumoase aventuri, care s-a concretizat în acest blog, care combină turismul cu fotografia. Ei au călătorit în întreaga ţară, dar şi pe meleagurile vecine şi au adunat un bagaj important de aventuri pe care sunt nerăbdători să le împărtăşească cu cititorii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează