Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DEZBATERE: “7 Scări” este canion sau nu?

0

Blogul celor mai frumoase povești despre România a inițiat o dezbatere publică, prin care dorește să afle opinia turiștilor în privința celebrului canion “7 Scări’, din județul Brașov.

O sesizare primită pe site-ul blogului (hai-la-bord.blogspot.com), de la domnul Viorel Irașcu, care indica adevăratul sens al cuvântului “canion”, i-a determinat pe moderatorii blogului care a găzduit campania prin care s-a desemnat “Cel mai frumos oraș din România” să pornească o dezbatere, la care pot participa toți internauții care au vizitat obiectivul turistic sau care doar au auzit de acesta. Cei interesați sunt invitați să răspundă la întrebarea “7 Scări poate fi numit canion sau este doar o formațiune mai spectaculoasă a cheilor Șipoaie?”.

Argumentele pro și contra, cât și întreaga “arenă”  a dezbaterii, se găsesc atât pe pagina de Facebook www.facebook.com/hailabord, cât și pe site-ul blogului, la adresa: http://hai-la-bord.blogspot.com/2011/09/canionul-7-scari-fratele-mai-mare-al.html.

DESPRE “HAI LA BORD”

Doi tineri entuziaşti au lansat anul trecut, în premieră în România, un blog cu o misiune îndrăzneaţă. “Hai la bord” va promova adevărata imagine a ţării noastre, una plină de poveşti fantastice, cu care numai patria mioritică e în stare să se mândrească.

Anda şi Ionuţ, amândoi pasionaţi de călătorii, s-au cunoscut în 2004, dar ziua de 2 august 2010 a constituit începutul acestei frumoase aventuri, care s-a concretizat în acest blog, care combină turismul cu fotografia. Ei au călătorit în întreaga ţară, dar şi pe meleagurile vecine şi au adunat un bagaj important de aventuri pe care sunt nerăbdători să le împărtăşească cu cititorii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.