Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Despre Voluntariat si Responsabilitate Sociala Vineri, 17 mai, la Cluj

0

In spiritul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, Vineri, 17 mai, Societal va da intalnire la Cluj, de la ora 16 la sediul CVCN,  la Seminarul “Voluntariatul si Responsabilitatea Sociala”.

Ce reprezinta Responsabilitatea Sociala la nivel unei organizatii ?

Ce beneficii imi poate aduce o strategie de responsabilizare in lucrul cu voluntarii ?

Ce instrumente pot folosi? Cum ma poate sprijini echipa REPER21 ?

Sunt cateva dintre intrebarile la care vom raspunde in cadrul intalnirii de vineri.

Seminar Voluntariatul si RS

Prin proiectul Societal, peste 30 de ONG-uri din intreaga tara aplica principii de responsabilizare in evenimentele si proiectele pe le organizeaza. Echitatea Sociala,Echilibrul Mediului, Eficacitatea Economica si Buna Guvernanta sunt valorile ce guverneaza parteneriatele Societal. Te invitam vineri pentru a-ti impartasi mai multe despre experientele Societale.

INSCRIERE:


Pentru o buna organizare, va solicitam un scurt e-mail de inscriere la adresa: diana.calin@reper21.org. Multumim!

Fiti eco-mobili si alegeti transportul in comun! Impartiti masina cu prietenii sau, si mai bine, faceti o plimbare pana la Centrul de Voluntariat Cluj Napoca , de pe str. Virgil Fulicea, nr. 1, ap. 1.

Durata Seminarului : de sunteti cu chef de discutii si intrebari, vom avea la dispozitie 2 ore, intervalul 16.00-18.00

ORGANIZATOR: Asociatia REPER21, in cadrul proiectului Societal.
SUSTINATOR: Centrul de Voluntariat Cluj Napoca.

…………………………….…………………………….………………….…………………………………….

Societal (sau Competenţe şi instrumente pentru adoptarea responsabilităţii sociale şi de mediu în cadrul organizaţiilor societăţii civile”) este un proiect realizat de Asociaţia REPER21, în parteneriat cu ANPCDEFP şi Asociaţia CRIES, şi este cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.