Despre Voluntariat si Responsabilitate Sociala Vineri, 17 mai, la Cluj

0

In spiritul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, Vineri, 17 mai, Societal va da intalnire la Cluj, de la ora 16 la sediul CVCN,  la Seminarul “Voluntariatul si Responsabilitatea Sociala”.

Ce reprezinta Responsabilitatea Sociala la nivel unei organizatii ?

Ce beneficii imi poate aduce o strategie de responsabilizare in lucrul cu voluntarii ?

Ce instrumente pot folosi? Cum ma poate sprijini echipa REPER21 ?

Sunt cateva dintre intrebarile la care vom raspunde in cadrul intalnirii de vineri.

Seminar Voluntariatul si RS

Prin proiectul Societal, peste 30 de ONG-uri din intreaga tara aplica principii de responsabilizare in evenimentele si proiectele pe le organizeaza. Echitatea Sociala,Echilibrul Mediului, Eficacitatea Economica si Buna Guvernanta sunt valorile ce guverneaza parteneriatele Societal. Te invitam vineri pentru a-ti impartasi mai multe despre experientele Societale.

INSCRIERE:


Pentru o buna organizare, va solicitam un scurt e-mail de inscriere la adresa: diana.calin@reper21.org. Multumim!

Fiti eco-mobili si alegeti transportul in comun! Impartiti masina cu prietenii sau, si mai bine, faceti o plimbare pana la Centrul de Voluntariat Cluj Napoca , de pe str. Virgil Fulicea, nr. 1, ap. 1.

Durata Seminarului : de sunteti cu chef de discutii si intrebari, vom avea la dispozitie 2 ore, intervalul 16.00-18.00

ORGANIZATOR: Asociatia REPER21, in cadrul proiectului Societal.
SUSTINATOR: Centrul de Voluntariat Cluj Napoca.

…………………………….…………………………….………………….…………………………………….

Societal (sau Competenţe şi instrumente pentru adoptarea responsabilităţii sociale şi de mediu în cadrul organizaţiilor societăţii civile”) este un proiect realizat de Asociaţia REPER21, în parteneriat cu ANPCDEFP şi Asociaţia CRIES, şi este cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează