Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descoperă Tîrgu Mureș în alergare la Mureș Half Marathon!

0

Asociația Mureș Runners a deschis înscrierile și te invită să participi Duminică, 7 mai, la cea de-a doua ediție a Mureș Half Marathon, evenimentul prin care descoperim împreună Tîrgu Mureș în alergare.

LOGO #mhm2017
Concept Mureș Half Marathon


În cadrul unui traseu de asfalt și piatră cubică, Mureș Half Marathon ne va purta pașii prin cele mai reprezentative puncte ale orașului. Luăm startul din Piața Teatrului, parcurgem centrul istoric și cultural, Piața Trandafirilor, descoperim clădirile emblematice ale urbei, ajungem la Cetatea Medievală, și continuăm să alergăm prin cartierele noi ale orașului.

Experiența Mureș Half Marathon este mai mult decât o cursă de alergare. Participanții vor descoperii latura culturală a orașului încă de la ridicarea kiturilor de participare, care va avea loc în foaierul Teatrului Național din Tîrgu Mureș.

Ne dorim ca Mureș Half Marathon să fie locul și timpul în care oamenii se întâlnesc și se bucură de lucruri frumoase: o alergare alături de prieteni și alți pasionați de mișcare, un pas în plus petru sănătatea lor personală, o descoperire a tot ce are Tîrgu Mureșul mai frumos de dăruit în cea mai vie perioadă a anului”, a declarat Vasi Barbu, Președintele Mureș Runners și Director al Cursei.

Probe #mhm2017
Participanții se pot înscrie la oricare dintre cele 5 probe ale competiției:
– Semimaraton (21 km),
– Semimaraton Ștafetă (4 participanți x 5 km fiecare),
– Cursa Individuală de 10 km,
– Herlitz Cursa Adolescenților (2 km)
– Herlitz Kids RUN (1km).

Credem că mișcarea și sportul aduc sănătate în viețile noastre indiferent de vârstă. Astfel am creat evenimentul în mod special pentru a oferi plăcerea de a participa copiilor, adulților activi, cât și seniorilor.


Program Mureș Half Marathon


Sâmbătă, 6 mai: Foaierul Teatrului Național din Tîrgu Mureș: Sport Expo

               09.00 – 20.00: Ridicarea kiturilor de concurs de către participanți

Duminică, 7 mai: probe Mureș Half Marathon, Pasta Party și Premiere

               Piața Trandafirilor:  

               07.30 -08.30: Predare kituri pentru participanții veniți din afara orașului;

                          12.00: Start Herlitz Kids Run 1 km și Herlitz Cursa Adolescenților 2 km

             08.30 – 09.00: Incălzire cu echipa Mureș Runners

                      09.15: Start probe Half Marathon 21 km; Ștafetă 4 participanți X 5 km fiecare; Cross Individual 10 km.

                

Piața Teatrului Național din Tîrgu Mureș

                           14.30: Pasta party în aer liber

                           14.15: Tombolă surpriză Trisport

                           15:00: Festivitatea de premiere 


Kitul de participare Mureș Half Marathon
Kitul de participare MHM conține produse consacrate și iubite de către alergători: Șosete de compresie ELEVEN, bandană ELEVEN; medalie de Finisher custom made, CIP de cronometrare de unică folosință, număr de concurs; voucher acces Pasta Party, diplome ce vor putea fi descărcate online, voucher 7% reducere la Trisport.ro, broșurile sponsorilor.

 

Parteneri Instituționali
Primăriei Municipiului Tîrgu Mureș și Consiuliul Local al Municipiului Tîrgu Mureș.

Parteneri afiliați
Bucharest Internațional 10k – crosul pe cel mai frumos traseu din București organizat de Campioana Olimpică la Maraton Constantina Dita (www.Bucharest10k.ro).
Maratonul DHL – eveniment cu scop caritabil, unul dintre cele mai de tradiție maratoane de șosea și trail din România (www.maratondhl.ro).
Terapie Pentru Mișcare (www.terapiepentrumiscare.ro)

Ambasadorii evenimentului

Nicolae Soare – Sportiv de înaltă performanță, Nicolae este finalist în cadrul probei de maraton a Jocurilor Olimpice din anul 2016.

Tiberiu Useriu – Bistrițeanul este câștigătorul celui mai greu maraton din lume, 6633 Arctic Ultra, pe care l-a denumit “cursa vieții”, ajungând primul la capătul celor 566 km din zona Cercului Polar. Acesta a parcurs 566 de km pe un ger năprasnic și la temperaturi de până la -62 de grade, reușind o performanță excepțională pentru România.
In luna martie Tiberiu Useriu a plecat din nou spre Cercul Polar pentru a-și apăra titlul câștigat în 2016, câștigând a doua oară această teribilă competiție!

Irina – Daniela Constantinescu – Blogger sportiv la IubescSportul.ro, maratonistă și ultramaratonistă, Irina a alergat în 2013 și 2016, de la Sofia la București, câte “7 Ultramaratoane în 7 zile consecutive” în cadrul duatlonului 1000 km Balkan Charity Challenge.

Parteneri digital

Blogul sportiv Iubesc Sportul (www.iubescsportul.ro);

Agenția digitală EDRIS – Dezvoltare Strategie (www.edris.ro);

 

Sponsori

  • Anvergo
  • Herlitz
  • Selgros Cash & Carry

Despre Mureș Runners: Mureș Runners este o asociație de tineri de toate vârstele uniți de pasiunea pentru sport, care își doresc să atingă viețile cât mai multor oameni prin felul extraordinar în care sportul formează caractere, aduce sănătate și transformă destine prin mentalitatea de învingător pe care o insuflă.

Web: www.mureshalfmarathon.ro

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.