Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Descopera Succesul!” la Cluj-Napoca

0

„Descopera Succesul!”

Proiect finantat de COMISIA EUROPEANA prin programul “TINERET IN ACTIUNE”

“Descopera Succesul!”, un proiect Asociatia E31 Pentru Viitor este, centrat in totalitate pe dezvoltarea personala si sociala a tinerilor.

Scopul este de a creea un mediu de acces la instrumente de dezvoltare personala si sociala pentru tinerii din centrele de plasament si de zi din orasul Cluj-Napoca.

In acest proiect sunt implicati 15 voluntari, cu varste cuprinse intre 15 si 28 de ani, care desfasoara o serie de activitati de dezvoltare personala si sociala prin metode de educatie non-formala, pentru 15 tineri cu varste intre 15 si 20 de ani din centre de plasament si de zi din orasul Cluj-Napoca.

Activitatile propriu-zise se desfasoara pe perioada a 3 luni, din Iunie pana in August, constau in intalniri saptamanale intre voluntari si tinerii din centre.  Prin temele abordate, tinerilor din centre li se vor dezvolta abilitatile de comunicare, sunt invatati cum sa gaseasca solutii rapide si eficiente la orice provocare, sa gandeasca pozitiv si sa foloseasca un limbaj pozitiv, sa aiba curajul de a visa mare.

Activitatile se vor finaliza cu o tabara de dezvoltare personala si sociala la care vor fi prezenti toti participantii, scopul acesteia fiind de a consolida lucrurile invatate pe parcursul celor 3 luni.

Mai multe detalii despre activitatile din proiect fundatiae31.ro/proiecte/descopera-succesul

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.