„Descopera Succesul!” la Cluj-Napoca

0

„Descopera Succesul!”

Proiect finantat de COMISIA EUROPEANA prin programul “TINERET IN ACTIUNE”

“Descopera Succesul!”, un proiect Asociatia E31 Pentru Viitor este, centrat in totalitate pe dezvoltarea personala si sociala a tinerilor.

Scopul este de a creea un mediu de acces la instrumente de dezvoltare personala si sociala pentru tinerii din centrele de plasament si de zi din orasul Cluj-Napoca.

In acest proiect sunt implicati 15 voluntari, cu varste cuprinse intre 15 si 28 de ani, care desfasoara o serie de activitati de dezvoltare personala si sociala prin metode de educatie non-formala, pentru 15 tineri cu varste intre 15 si 20 de ani din centre de plasament si de zi din orasul Cluj-Napoca.

Activitatile propriu-zise se desfasoara pe perioada a 3 luni, din Iunie pana in August, constau in intalniri saptamanale intre voluntari si tinerii din centre.  Prin temele abordate, tinerilor din centre li se vor dezvolta abilitatile de comunicare, sunt invatati cum sa gaseasca solutii rapide si eficiente la orice provocare, sa gandeasca pozitiv si sa foloseasca un limbaj pozitiv, sa aiba curajul de a visa mare.

Activitatile se vor finaliza cu o tabara de dezvoltare personala si sociala la care vor fi prezenti toti participantii, scopul acesteia fiind de a consolida lucrurile invatate pe parcursul celor 3 luni.

Mai multe detalii despre activitatile din proiect fundatiae31.ro/proiecte/descopera-succesul

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează