Descoperă Masivul Siriu cu Ștafeta Munților

1

În perioada 21 – 23 august 2015, în Masivul Siriu, se va organiza TROFEUL JNEPENILOR, ediția a IV-a, eveniment ce cuprinde o gamă variată de activități tip outdoor – trekking, orientare sportivă, cunoștințe turistice, jocuri dinamice, foc de tabără, concurs creație muzicală, poezie, folk și multe surprize.

poza_comunicat
TROFEUL JNEPENILOR este a VIII-a etapă, TIP MASTER, a Competiției ȘTAFETA MUNȚILOR, editia a IV-a, 2015.
Organizatorii evenimentului împreună cu prietenii lor vă propun să descoperiți tainele Masivului Siriu, să vă oglindiți în apele sale și să urcați pe vârfuri ce domină zarea.
Legenda spune ca în locul numit Lacul Vulturilor sau Lacul fără Fund, vin primavăra vulturii pentru a bea apă ca sa întinerească și tot aici își învață puii să zboare.
Cine se spală pe față cu apă vulturească, se va înălța desupra munților, bucurându-se de măreția lor!
TROFEUL JNEPENILOR se adesează atât persoanelor ce doresc să participe într-o formă organizată, relaxantă la activități sportiv-cultural-ecologice, participând la diverse categorii, funcție de vârsta și nivelul de pregătire (JUNIORI, FEMININ, VETERANI, OPEN), părinților ce doresc să-și educe copiii într-un spirit eco, savurând împreună emoțiile unei compețiții (categoria FAMILY), cât și sportivilor temerari care vor lupta cu muntele și secundele în cadrul categoriei ELITE.
Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Buzău, Jandarmeriei Buzău, Crucea Roșie Buzău, Asociația Zimbrul Carpatin Pitești, Asociația Drumeții Montane și Pensiunea Valea Neagră.
Premiile sunt oferite de către: ISTA România SRL, Forja Rotech Buzău, Zizin Ape Minerale, Cofetaria Alice, MCA Comercial Buzău, Nestle Cerealea Integrale si Shape Art Pilates București.
Evenimentul cuprinde probe de concurs, organizate conform regulamentului Competitiei Nationale de Turism Sportiv ”STAFETA MUNTILOR” – http://www.stafetamuntilor.ro, activități dedicate copiilor și multe surprize plăcute.
Tabăra de corturi va fi amplasată la Pensiunea Valea Neagră, Masivul Siriu.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    este bine ca se organizeaza inca astfel de evenimente

    citeam azi pe Facebook ca in Suedia au introdus ora de sport sub forma de jocuri pe calculator…

    cum sa nu creasca obezitatea in randul tinerilor?

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.