Deloitte sustine gratuit cursuri pentru Facultatea de Economie la Timisoara

0

Via responsabilitatesociala.ro am aflat că la Timişoara firma Deloitte va susţine gratuit cursuri şi seminarii pentru masteranzii Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest. Biroul Deloitte din Timisoara a incheiat in luna septembrie 2009 un acord-cadru de parteneriat cu Universitatea de Vest.

delloite„Seminariile si cursurile post-universitare Deloitte se desfasoara in perioada decembrie 2009-ianuarie 2010 la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor. Ele au loc bilunar, iar in cadrul lor, expertii trateaza teme precum auditul financiar sau raportarea financiara. Accesul la seminarii este liber si gratuit pentru toti masteranzii facultatii. La cursurile post-universitare insa, participa doar primii 20 de studenti ai scolii masterale de administrare a afacerilor, in ordinea mediei.”

Mai multe informaţii pe responsabilitatesociala.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează