Deloitte sustine gratuit cursuri pentru Facultatea de Economie la Timisoara

0

Via responsabilitatesociala.ro am aflat că la Timişoara firma Deloitte va susţine gratuit cursuri şi seminarii pentru masteranzii Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest. Biroul Deloitte din Timisoara a incheiat in luna septembrie 2009 un acord-cadru de parteneriat cu Universitatea de Vest.

delloite„Seminariile si cursurile post-universitare Deloitte se desfasoara in perioada decembrie 2009-ianuarie 2010 la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor. Ele au loc bilunar, iar in cadrul lor, expertii trateaza teme precum auditul financiar sau raportarea financiara. Accesul la seminarii este liber si gratuit pentru toti masteranzii facultatii. La cursurile post-universitare insa, participa doar primii 20 de studenti ai scolii masterale de administrare a afacerilor, in ordinea mediei.”

Mai multe informaţii pe responsabilitatesociala.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.