Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Decoraţiuni handmade la Bazarul de Crăciun Waldorf din Cluj-Napoca, sâmbătă, 26 noiembrie 2011

0

Sâmbătă, 26 noiembrie 2011, Liceul Waldorf organizează şi găzduieşte Bazarul tradițional de Crăciun, dedicat celor care și-au propus să pună sub brad cadouri originale.


În cadrul Bazarului, clujenii vor putea alege dintr-un număr mare de podoabe, accesorii, decorațiuni și aranjamente festive pentru masa de Crăciun, realizate manual de micii artiști. Copiii au lucrat cu entuziasm timp de câteva zile și au confecționat diverse ornamente de Crăciun pe care le vor vinde în cadrul Bazarului. În plus, pe lângă decorațiuni, Bazarul Waldorf va pune la dispoziția vizitatorilor și bunătăți din “cămara bunicii” – dulciuri și gustări delicioase.

“Pe lângă bunătățile de sărbătoare, clujenii se mai pot delecta şi cu un scurt program artistic şi cu un concert de colinde susținute de elevii Liceului Waldorf. Copiii pot participa în atelierele de creație, la tombole şi jocuri special organizate pentru ei, în timp ce părinții pot savura o cafea buna în compania muzicii live”, subliniază prof. Titus Grigorovici, directorul Liceului Waldorf.

Bazarul este desschis începând de la ora 15.00, în Sala de Festivități a Liceului Waldorf, aflat pe strada Sergiu Celibidache, nr. 8-12, iar intrarea este gratuită.

————-

Liceul Waldorf este o instituţie de învăţământ de stat, alternativă educaţională recunoscută de Ministerul Educației. Elevii susţin examenele naţionale, obţinând diploma ca în  oricare altă instituție de învățământ de stat.

Înființată în 2007 cu scopul de a sprijini activitățile liceului, Fundația Educație pentru Libertate susține dezvoltarea instituțională și educațională a Liceului Waldorf, prin organizarea proiectelor educaționale și  culturale, adresate copiilor și tinerilor din Cluj-Napoca, cum ar fi Programul Educațional Leonardo, care le oferă posibilitatea să participe la cursuri de dans, artă fotografică sau de instrumente (flaut, pian, vioară,  chitară).

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.