Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De Martişor, beneficiarii programului SOS Satul Copiilor Cisnadie le multumesc mamelor sociale pentru dragostea lor

0

În semn de recunoştinţă şi dragoste pentru mamele sociale care îi ocrotesc, le oferă sprijin şi afecţiune necondiţionată, copiii şi tinerii din SOS Satul Copiilor Cisnădie, SOS – Comunitatea de Tineri 1 Sibiu, SOS Comunitatea de Tineri 2 Sibiu, Grădiniţa SOS, Centrul de Consiliere pentru Copil şi Familie – şi voluntarii SOS le-au pregătit mărţişoare şi cadouri personalizate de 1 şi 8 Martie.

„Eu îi dau mamei mele un mărţişor pentru că o iubesc şi să ştie şi ea că a venit primăvara”, spune Paul care este în grupa mare la Grădiniţa SOS din Cisnădie.

„Dragă mami, o mamă atât de minunată ca tine merită sa fie sărbătorită în fiecare zi. Iţi mulţumesc că  m-ai iubit, mă iubeşti şi că m-ai învăţat să-i iubesc pe cei din jurul meu. LA MULŢI ANI!”, declară George, 17 ani, SOS Comunitatea de Tineri 1 Sibiu.

Micii şi marii artişti au beneficiat, în cadrul atelierelor de creaţie, de îndrumarea pedagogilor şi consilierilor SOS. Cu toţii au vrut să îşi folosească creativitatea şi talentul şi pentru a-i ajuta pe cei care doresc să ofere, la rândul lor, mămicilor, bunicilor şi prietenelor un strop de primavară şi bucurie într-un mod inedit: mărţişoare, felicitări şi alte obiecte hand made. Acestea vor fi prezentate şi vor putea fi achiziţionate în perioada 26 februarie – 1 martie 2011 de la bazarului organizat de Mărţişor în Carrefour Sibiu.

Despre SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România ocroteşte şi sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani în lume şi de 20 de ani în România, intervenim oriunde există un copil şi o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, reţea caritabilă prezentă în 132 de ţări ale lumii.

În acest moment în Satul SOS Cisnădie trăiesc 57 de copii, iar în Comunităţile de Tineri din Sibiu 19 adolescenţi. Acestora li se adaugă un număr de peste 250 de benficiari ai Centrului de Consiliere pentru Copil şi Familie Sibiu.

Despre SOS Kinderdorf International

SOS Kinderdorf International, cu sediul în Austria, este una dintre cele mai mari organizaţii umanitare caritabile din lume. A fost înfiinţată în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner şi, în prezent, are 132 de sedii în toată lumea, oferind 1800 de programe şi facilităţi unui număr de peste 1 milion de beneficiari. În anul 1999 SOS Kinderdorf International a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace, iar în 2000 a primit Premiul “Conrad Hilton” – cel mai important premiu umanitar acordat la nivel internaţional.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.