Daruieste un zambet cu Use Together la Cluj

0

Se spune că devii mult mai fericit când ajuți alte persoane, mai ales dacă acestea sunt la nevoie. La UseTogether generozitatea e foarte apreciată așa că vă dăm oportunitatea de a fi Moș Crăciun anul acesta! Vă propunem să contribuim cu toții la următoarele cauze: 

– Grădinița Specială Malteză pentru copii cu dizabilități neuromotorii s-a înființat în urmă cu 20 de ani, ca răspuns la nevoia de dezvoltare a unor servicii pentru copiii cu dizabilități severe (neurologice, motorii grave, autism) pentru a le crește șansele de recuperare și integrare în comunitate și pentru a putea preveni marginalizarea și abandonul. www.maltez.ro

– Centrul Creștin „Ruchama” pentru Persoane fără adăpost: aici trăiesc zi de zi tineri peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecție a copilului, persoane care provin din familii dezorganizate, persoane venite din familie, abuzate sau marcate de violență domestică , femei și bărbați, indiferent de naționalitate, etnie sau varstă, persoane venite din penitenciar care după ispăsirea pedepsei au rămas fără locuintă . www.pfr.roDonează o jucărie pentru un copil fără părinți, o haină pentru un om fără adăpost, o carte pentru un tânăr care s-ar bucura să aibă ce să citească .

De asemenea, la această ediție vom avea un invitat special, Simona Șerban, director executiv la Fundația Comunitară Cluj, care ne va vorbi despre importanța implicării în comunitate.

Te așteptăm luni 17 decembrie începând cu ora 18:00 la Casa TIFF, acesta fiind ultimul eveniment UseTogether din acest an. Donațiile pot fi lăsate și la Cousins Coffee To Go (Cluj), până vineri între orele 7:00 și 16:00.

Cu drag,
Echipa UseTogether 🙂

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează