Dacă spui că în ziua de azi nu se citește…

0

…ar trebui să îți facem cunoștință cu echipa Cărțile pe față! Se pare că activitățile de promovare a lecturii nu încetează, ci dimpotrivă: sunt tot mai dese. Un bun exemplu este săptămâna în care ne aflăm, în care vocile cititorilor din București și din Cluj sunt preferate și speciale.

E săptămâna în care clubul de lectură „Vocea cititorului” are trei ediții de succes:

cartile pe fata

„Ne plac mult ideile care stau la baza clubului de lectură Vocea cititorului: aceea de lectură împărtășită (pentru că textele pot fi și descoperite împreună, pentru că primele povești le-am auzit cu toții, pentru că așa se formează gustul pentru lecturile publice), aceea de dialog simplu și firesc pe marginea textelor ascultate (fiindcă nu trebuie să fii critic literar pentru a putea spune de ce ți-a plăcut o carte sau cu ce te-a ajutat ea) și aceea de a promova lectura ca mod de viață (care e și una dintre misiunile noastre)”, au zis reprezentanții Cărturești Cluj.

Cât despre ediția de joi, ne vom bucura de prezența autoarelor la eveniment prin Skype și vom citi povestea lui Vasile Armenean, povestea Betty Ice. Evenimentul se află și în calendarul Capitalei Europene de Tineret – Cluj-Napoca 2015, iar organizatorii au realizat și un spot video pentru a vă transmite puțin din atmosfera clubului de lectură, realizat cu ajutorul prietenilor de la AV Media Production. Iar dacă doriți să rămâneți conectați cu participanții de la aceste evenimente, s-a creat un grup de Facebook unde se împărtășesc păreri, curiozități, noi inițiative și propuneri de lectură pentru edițiile următoare.

E timpul să vă deschideți agenda și să o actualizați, se pare că serile acestea aveți program. Cu atât mai mult cu cât campania Cărțile pe față se bucură de un an de activitate, un an de la primul bookselfie ce a pornit toată această inițiativă extraordinară, un an despre care inițiatorul, Victor Miron, ne spune:

„A fost un an cât alții în zece. Avem peste douăzeci de acțiuni la activ şi sute de idei noi care aşteaptă să fie concretizate. The best is yet to come.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează