Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Daca e marti, Societal dezbate.. despre dezvoltarea durabila a comunitatilor locale!

0

15 Martie, ora 18:00, la casa REPER21

Dupa 6 ani de dezvoltare, Transilvania Fest si-a facut loc pe harta europeana a festivalurilor pline de savoare prin care tarile continentului isi promoveaza culturile regionale. Organizatorul evenimentului imbina cu dibacie multiculturalismul transilvanean, arta gastronomica, agricultura sanatoasa, ruralitatea si turismul sustenabil.

Pentru Pamela Ratiu, presedintele Transilvania Fest, reteta acestui eveniment are succes pentru ca se foloseste un ingredient indispensabil: implicarea comunitara. “Facem eforturi sustinute in a implica indeaproape comunitatea locala si voluntarii alcatuind impreuna coloana vertebrala a festivalului.”

Cum se realizeaza concret implicarea comunitara in contextul acestui festival? In ce grad de rudenie se afla Transilvania Fest cu miscarea Slow Food? Ruralitatea poate fi o resursa cheie pentru dezvoltarea viitoare a regiunii? Dar multiculturalismul? Ecologia ofera oportunitati sau impune restrictii?

La dezbaterea de marti 15 martie, intram in bucataria Transilvania Fest cu Rares Craiut, directorul executiv al festivalului si Oana Ionita, responsabilul de comunicare.

Va asteptam la ora 18 fix la casa REPER21, pe str. Clucerului, nr. 49A, sector 1, Bucuresti.

Fiti eco-mobili si alegeti o plimbare de 10 minute de la statia de metrou Aviatorilor sau de 5 minute de la statia Piata 1 Mai (unde se ajunge cu autobuzul 300 sau tramvaiul 41). Pentru biciclisti, avem o curte ideala pentru parcare!

Pentru ca spatiul unde organizam dezbaterea este limitat, va rugam sa va inscrieti trimitand un scurt mesaj la adresa: contact@reper21.org cu numele si prenumele, denumirea ONG-ului si rolul dvs in cadrul acestuia (membru/ angajat/ voluntar).

Dezbaterile sunt organizate de Societal (www.societal.ro).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.