Cursurile „LEGI ALE VIEŢII şi de ce funcţionează ele” . Plăteşti Cât Vrei!

0

Cursurile „LEGI ALE VIEŢII şi de ce funcţionează ele” pentru o versiune mai bună a persoanei şi vieţii noastre

Cursurile interactive „LEGI ALE VIEŢII şi de ce funcţionează” ele sunt cursuri de dezvoltare personală cu durata de 3 zile în sistem de plată Plăteşti Cât Vrei deschise tuturor peste 17 ani. Activităţile mergând mână în mână cu teoria arată participanţilor în mic ceea ce se întâmplă la scară mare în laboratorul vieţii, lăsându-i să înţeleagă jocul profund de energii din spatele a ceea ce se vede.

 

… Ştiţi DE CE nu scapi de ceea ce ţi-e frică? Sau de ce ulciorul nu merge de multe ori la apă? Şi cum să prevezi când e pe sparte?

Cursurile de „LEGI ALE VIEŢII şi de ce funcţionează ele” sunt cursuri workshop de pionierat bazate pe o largă experienţă teoretică, profesională şi de viaţă. Pe durata celor 3 zile cursul oferă înţelegerea mecanismelor mari şi mici din viaţa noastră, şi a legăturii dintre gândurile şi comportamentul nostru pe de-o parte, şi oamenii şi evenimentele din vieţile noastre pe de alta. Mai oferă şi explicaţii argumentate ştiinţific ale motivului pentru care aceste legături şi aceste Legi ascunse, dar implacabile, chiar acţionează. Cunoaşterea lor ne dă posibilitatea de a le transforma dintr-un -prea ades- inamic fidel, într-un aliat pe care putem pune o bază tot atât de temeinică!

Trainer: Oltea Goia-Demian, formator acreditat CNFPA, profesoară de fizică

Preţ: taxa minimă de înscriere e de 250 de lei, acoperind cazarea, masa şi materialele. Peste aceasta acţionează sistemul de plată Plăteşti Cât Vrei.

Înscriere la www.legilevietii.ro/inscriere.html

Următoarele cursuri de LEGILE VIEŢII:

Cursul pilot: vineri 8 – duminică 10 iunie 2012, respectiv premiera

Cursul I: vineri 22 – duminică 24 iunie 2012 la

Hotel Gaiser-Continental Predeal (ieşirela Hotel „Cotul Donului” înspre Braşov)

Vizitaţi www.LegileVietii.ro pentru mai multe detalii!

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează