Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cursurile „LEGI ALE VIEŢII şi de ce funcţionează ele” . Plăteşti Cât Vrei!

0

Cursurile „LEGI ALE VIEŢII şi de ce funcţionează ele” pentru o versiune mai bună a persoanei şi vieţii noastre

Cursurile interactive „LEGI ALE VIEŢII şi de ce funcţionează” ele sunt cursuri de dezvoltare personală cu durata de 3 zile în sistem de plată Plăteşti Cât Vrei deschise tuturor peste 17 ani. Activităţile mergând mână în mână cu teoria arată participanţilor în mic ceea ce se întâmplă la scară mare în laboratorul vieţii, lăsându-i să înţeleagă jocul profund de energii din spatele a ceea ce se vede.

 

… Ştiţi DE CE nu scapi de ceea ce ţi-e frică? Sau de ce ulciorul nu merge de multe ori la apă? Şi cum să prevezi când e pe sparte?

Cursurile de „LEGI ALE VIEŢII şi de ce funcţionează ele” sunt cursuri workshop de pionierat bazate pe o largă experienţă teoretică, profesională şi de viaţă. Pe durata celor 3 zile cursul oferă înţelegerea mecanismelor mari şi mici din viaţa noastră, şi a legăturii dintre gândurile şi comportamentul nostru pe de-o parte, şi oamenii şi evenimentele din vieţile noastre pe de alta. Mai oferă şi explicaţii argumentate ştiinţific ale motivului pentru care aceste legături şi aceste Legi ascunse, dar implacabile, chiar acţionează. Cunoaşterea lor ne dă posibilitatea de a le transforma dintr-un -prea ades- inamic fidel, într-un aliat pe care putem pune o bază tot atât de temeinică!

Trainer: Oltea Goia-Demian, formator acreditat CNFPA, profesoară de fizică

Preţ: taxa minimă de înscriere e de 250 de lei, acoperind cazarea, masa şi materialele. Peste aceasta acţionează sistemul de plată Plăteşti Cât Vrei.

Înscriere la www.legilevietii.ro/inscriere.html

Următoarele cursuri de LEGILE VIEŢII:

Cursul pilot: vineri 8 – duminică 10 iunie 2012, respectiv premiera

Cursul I: vineri 22 – duminică 24 iunie 2012 la

Hotel Gaiser-Continental Predeal (ieşirela Hotel „Cotul Donului” înspre Braşov)

Vizitaţi www.LegileVietii.ro pentru mai multe detalii!

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.