Cursuri gratuite de atragere de fonduri din surse private si social media pentru ONG-urile din judetul Cluj

0
Daca vrei sa iti largesti portofoliul de proiecte, daca vrei sa iti promovezi organizatia si proiectele apeland la mijloace on-line nu trebuie sa ratezi cursurile de atragerea de fonduri din surse private si social media pentru ONG-rile din judetul Cluj.
Cursurile vor fi sustinute de Simona Serban – Fundatia Comunitara Cluj si Tihamer Czika – Fundatia Civitas.

Evenimentul este organizat de Fundatia Civitas pentru Societatea Civila în cadrul proiectului Implica-te in viitorul tau! finantat de Microsoft.

Cand? 23 noiembrie

Unde? Locatia evenimentului este Vila Diakonia, strada Ponorului, nr. 1, Cluj.

Cursurile sunt gratuite dar locurile sunt limitate, 25 de persoane, vor avea posibilitatea sa participe. Gasiti aici mai multe informatii. Termenul limita pana cand va puteti inscrie este 18 noiembrie 2011.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează