Curs gratuit de manager de proiect pentru regiunea Nord-Vest

0

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, partener în cadrul proiectului „Incluziune socială și pe piața muncii prin întreprinderi sociale” (POSDRU/84/6.1/S/53560), alături de Consiliul Județean Alba în calitate de beneficiar, anunță organizarea unui curs de perfecționare ”Manager de proiect” pentru regiunea Nord-Vest.

logo civitas

Doar persoanele care au domiciliul în următoarele județe se pot înscrie la curs: Cluj, Bistrița-Năsăud, Bihor, Satu Mare, Maramureș, Sălaj. Nu organizăm cursuri în alte regiuni.

Cursul se adresează managerilor sau viitorilor manageri în economia socială. De asemenea, la curs pot participa și angajați ai unor organizații non-guvernamentale care intenționează sau întreprind deja activități de economie socială.

Cursul va avea loc între 4 și 7 Martie 2013, la Băile Felix. Vor fi abordate teme esențiale pentru perfecționarea calităților unui bun manager, printre care scopul și obiectivele unui proiect, ciclul proiectului, instrumente de analiză, planificare și control, elaborarea bugetelor, finanțarea proiectului etc. Cursul este format dintr-o parte teoretică și una practică și se va finaliza printr-un examen scris și o probă practică și o diplomă certificată de CNFPA.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați site-ul www.civitas.ro, secțiunea știri.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează