Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs gratuit de manager de proiect pentru regiunea Nord-Vest

0

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, partener în cadrul proiectului „Incluziune socială și pe piața muncii prin întreprinderi sociale” (POSDRU/84/6.1/S/53560), alături de Consiliul Județean Alba în calitate de beneficiar, anunță organizarea unui curs de perfecționare ”Manager de proiect” pentru regiunea Nord-Vest.

logo civitas

Doar persoanele care au domiciliul în următoarele județe se pot înscrie la curs: Cluj, Bistrița-Năsăud, Bihor, Satu Mare, Maramureș, Sălaj. Nu organizăm cursuri în alte regiuni.

Cursul se adresează managerilor sau viitorilor manageri în economia socială. De asemenea, la curs pot participa și angajați ai unor organizații non-guvernamentale care intenționează sau întreprind deja activități de economie socială.

Cursul va avea loc între 4 și 7 Martie 2013, la Băile Felix. Vor fi abordate teme esențiale pentru perfecționarea calităților unui bun manager, printre care scopul și obiectivele unui proiect, ciclul proiectului, instrumente de analiză, planificare și control, elaborarea bugetelor, finanțarea proiectului etc. Cursul este format dintr-o parte teoretică și una practică și se va finaliza printr-un examen scris și o probă practică și o diplomă certificată de CNFPA.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați site-ul www.civitas.ro, secțiunea știri.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.