Curs de economie și management la Brașov. Participarea este gratuită.

0

CURS DE INTRODUCERE ÎN ECONOMIE ȘI MANAGEMENT

Centrul pentru Analiza si Dezvoltare Institutională – Eleutheria (CADI), derulează proiectul ANTREPRENORI EUROPENI,  în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Asociația Natională a Exportatorilor și Importatorilor din România (ANEIR) și European School of Management (ESCP-EAP) Londra. Proiectul este finanțat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenție 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”.

În perioada 25-27 aprilie 2012 se va desfășura, la Brașov cel de-al patrulea curs organizat in cadrul proiectului, de „Introducere în economie și management”,  pentru un număr de 45 de participanți. Cursurile vor fi susținute în limba romană.

 

Participarea este gratuită. Costurile cu taxa participare, transport, masa și cazare pe toata durata desfașurării cursului vor fi asigurate prin proiectul Antreprenori Europeni.

Cursurile se adresează antreprenorilor și angajaților din IMM-uri, care nu au o specializare prealabilă în administrarea afacerilor și reprezintă o introducere accesibilă în subiecte precum:

  1. Logistică/managementul operațiunilor;
  2. Managementul calității;
  3. Luarea deciziilor și rezolvarea problemelor;
  4. Managementul financiar și finantarea IMM-urilor;
  5. Marketing;
  6. Managementul resurselor umane.

 

Detaliile cu privire la modalitatea de înscriere pot fi accesate pe  web site-ul www.antreprenorieuropeni.ro sau pot fi solicitate pe e-mail office@aeur.info.

Pentru informații suplimentare, urmăriti site-ul proiectului www.antreprenorieuropeni.ro.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează