Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs de economie și management la Brașov. Participarea este gratuită.

0

CURS DE INTRODUCERE ÎN ECONOMIE ȘI MANAGEMENT

Centrul pentru Analiza si Dezvoltare Institutională – Eleutheria (CADI), derulează proiectul ANTREPRENORI EUROPENI,  în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Asociația Natională a Exportatorilor și Importatorilor din România (ANEIR) și European School of Management (ESCP-EAP) Londra. Proiectul este finanțat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenție 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”.

În perioada 25-27 aprilie 2012 se va desfășura, la Brașov cel de-al patrulea curs organizat in cadrul proiectului, de „Introducere în economie și management”,  pentru un număr de 45 de participanți. Cursurile vor fi susținute în limba romană.

 

Participarea este gratuită. Costurile cu taxa participare, transport, masa și cazare pe toata durata desfașurării cursului vor fi asigurate prin proiectul Antreprenori Europeni.

Cursurile se adresează antreprenorilor și angajaților din IMM-uri, care nu au o specializare prealabilă în administrarea afacerilor și reprezintă o introducere accesibilă în subiecte precum:

  1. Logistică/managementul operațiunilor;
  2. Managementul calității;
  3. Luarea deciziilor și rezolvarea problemelor;
  4. Managementul financiar și finantarea IMM-urilor;
  5. Marketing;
  6. Managementul resurselor umane.

 

Detaliile cu privire la modalitatea de înscriere pot fi accesate pe  web site-ul www.antreprenorieuropeni.ro sau pot fi solicitate pe e-mail office@aeur.info.

Pentru informații suplimentare, urmăriti site-ul proiectului www.antreprenorieuropeni.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.