Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum se ajunge la AIRFIELD FESTIVAL?

0

Singurul festival de muzică electro din Sibiu începe în doar câteva zile, pe Aerodromul Măgura de lângă Cisnădie. Iubitorii genului, dar și pasionații de zbor, nu trebuie să-și facă griji în privința transportului. Cei care își doresc să participe la AIRFIELD FESTIVAL își pot lăsa liniștiți mașinile acasă. Organizatorii pun la dispoziția participanților transport gratuit, cu microbuze, cu plecare din stația Cireșica.

airfield A5

În prima zi de festival, vineri, microbuzele vor pleca începând cu ora 15.00, iar ultima cursă din stația Sibiu (Cireșica) este programată la ora 01.00. În intervalul 15.00-17.30 și 23.00-01.00, cursele vor avea loc din oră în oră, iar în perioada de vârf 17.30-22.00, drumurile se vor efectua la intervale de o jumătate de oră. Sâmbătă vor avea loc transporturi gratuite din oră în oră de la 10.00, la 17.00 și din jumătate în jumătate de oră, între 17.30-22.00. În ultima zi de festival, duminică, microbuzele pleacă din oră în oră între 10.00-12.00 și la interval de 30 de minute, între 12.30-18.00.

Pentru cele trei zile de AIRFIELD FESTIVAL, Taxi 924 are o ofertă specială, cu un preț fix de 20 de lei pentru o cursă (Sibiu-Măgura sau Măgura-Sibiu). Clienții care vor alege această modalitate de transport pot solicita o mașină în parcarea hotelului Ibis, dacă în stație nu se află deja în așteptară o mașină a companiei Taxi 924.

AIRFIELD FESTIVAL SIBIU se va desfășura în perioada 1-3 august 2014 şi propune un mix unic între muzică electro şi activităţi adiacente ca zboruri de agrement, salturi cu parașuta, dirt bike.

Pe cele două scene ale festivalului vor urca artiști consacrați ai zonei electro, dar și tineri români talentați. Printre invitații speciali se numără artistul rus Andrei Pushkarev și Silent Strike, muzician cunoscut sibienilor mai ales pentru clipul de promovare Sibiu. Tânăr din 1191.

Line-up-ul numără peste 18 artiști ai muzicii electronice, printre care veteranul DJ Vasile, dar și Adi Dumitra, Mihai Popoviciu, DJ K-Lu, Toygun, Vlad Dobrescu, DJ Sauce, Ciprian Popa, DEX, Răzvan Mate, KCN, SYl, Pitza, Gabi Ticulescu, Danaga, Bozzo.

AIRFIELD FESTIVAL se desfășoară într-un adevărat paradis verde și se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare. Vor fi amplasate două scene, un dirt park, două zone de food & drinks, o zonă de camping cu facilități, o zonă de activități distractive, un centru de informare turistică, o zonă de parcare și spaţii destinate demonstraţiilor practice aeronautice.

Intrarea în spațiul de festival este liberă. Transportul din Sibiu către Aerodromul Cisnădie şi retur va fi asigurat cu microbuze.

Informații la zi despre festival, fotografii și modificările care ar putea apărea în program vor fi postate pe pagina facebook.com/AirfieldFestivalSibiu.

În acest moment, AIRFIELD FESTIVAL a rămas singurul festival de muzică electronică din Sibiu (n.r Fusion Festival, eveniment consacrat, nu se va mai ține anul acesta).

AIRFIELD FESTIVAL este un eveniment organizat de Aviator Pub.

AIRFIELD HARTA

PROGRAM TRANSPORT – PLECARE STAȚIA CIREȘICA (Benzinăria Ana Oil):

Vineri, 01.08.2014:
– 15:00 – 17:30 – drum din oră în oră
– 17:30 – 22:00 – drum din jumătate în jumătate de oră
– 23:00 – 01:00 – drum din ora in ora

Sâmbătă, 02.08.2014:
– 10:00 – 17:00 – drum din oră în oră
– 17:30 – 22:00 – drum din jumătate în jumătate de oră

Duminică, 03.08.2014:
– 10:00 – 12:00 – drum din oră în oră

– 12:00 – 18:00 – drum din jumătate în jumătate de oră

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.