Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum gatim realitatea / Vernisaj si lansare de carte

0

Cum ar fi daca omul si-ar procesa cu bunavointa starile emotionale si nu s-ar lasa tocat marunt de rationalizari? Cum ar fi daca am hrani aspiratia de a trai din integralitatea fiintei, in aceeasi masura, cu ratiune si sensibilitate? Cum ar arata o zi libera de preocuparea de a ne justifica dreptul la existenta?

Banner-vernisaj si lansare Daniela Andreescu 05.05

Editura Herald si Kron-Art Gallery Brasov va invita vineri, 5 mai 2017, orele 17.30, la un eveniment inedit – Cum gatim realitatea, vernisajul expozitiei de pictura Daniela Andreescu si lansarea cartii sale Cum gatim realitatea. Retetar de spiritualitate pentru oameni sceptici, publicata de Editura Herald in Seria de autor. Evenimentul va avea loc in spatiul primitor al Kron-Art Gallery din Brasov (Str. Postavarului, nr. 18).

Prin gandire critica si prin jocurile imaginatiei in universul cuvintelor, formelor si al culorilor, scrierile si picturile Danielei Andreescu indeamna la o buna convietuire cu sine si cu cei din jur si, poate in primul rand, la recunoasterea libertatii.

Cartea Cum gatim realitatea va invita la o incursiune in „bucataria vietii”. In acest „retetar” veti gasi descrise multe dintre felurile in care ne intalnim cu realitatea: modele pe care le urmam, scopuri si dorinte care ne atrag, preocuparea pentru alegeri si incredere, pentru stres si fericire, aspiratia catre spiritualitate. Alaturi de reflectii si de meditatii, veti descoperi aici exercitii practice care favorizeaza cunoasterea de sine si schimbarea pozitiva.

Lucrarile prezentate in cadrul expozitiei de la Brasov capteaza imagini sufletesti induse de reflectia asupra ideilor si meditatiilor din carte, propunand o viziune exprimata prin culoare si forma.

Eveniment Facebook

Organizator: Editura Herald & Kron-Art Gallery Brasov

Contact: Contact: Sorin Lucaci, PR & Events Coordinator, 0744.325.209, sorin.lucaci@edituraherald.ro

Parteneri media: 24FUN Brasov,  Radio Romania Bucuresti FM, Radio Romania Cultural, Biz Brasov, BrasovulTau.ro, Centrul Fericirii, AlexaEvent, Mix TV, Grupul Iubim Brasovul, Zile si Nopti Brasov, 4Arte, Agenţia de carte, Bookaholic, Bookhub.ro, Pr Wave, Raftul cu Idei, Romania Pozitiva, Bookuria, Filme-carţi, Eva.ro, Fundatia Calea Victoriei, LiterNet, Radio Deea, Gratuitor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.