Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cucereşte lumea în stilul tău! Hai la BootCamp!

0

Şcoala s-a terminat, deci să curgă planurile de vacanţă!!! Dacă vrei să trăieşti o experienţă wow vara asta, hai în tabăra pentru fete BootCamp şi învaţă să-l pui pe “pot” în potenţialul tău!

BootCamp este o super-tabără de vară organizată de noi, Şcoala de Valori, cu un program care îmbină workshop-urile de dezvoltare personală cu jocuri în aer liber şi multă distracţie. Am pregătit pentru tine ateliere speciale, în cadrul cărora te vei cunoaşte mai bine şi vei căpăta încredere în forţele proprii. “Vorbeşte în public fără emoţii”, “Self-leadership”, “Culori, eleganţă şi fashion”, “The Kingdom of Pendo” sunt doar câteva dintre ele. Serile le vom petrece stând la poveşti, într-o atmosferă destinsă.

bootcampIndiferent că eşti rebelă, timidă, încăpăţânată, energică sau boemă, la BootCamp te vei simţi în largul tău. Vei învăţa să te iubeşti şi să ai grijă de tine, acordând atenţie minţii, trupului şi sufletului.

Îndrumată de fetele din echipa de traineri, îţi vei cunoaşte punctele forte, te vei simţi mai bine în pielea ta şi vei descoperi în interiorul tău calităţi şi resurse pe care poate nu credeai că le ai. BootCamp te ajută să simţi şi să trăieşti (în) ritmul propriu.

Tabăra se adresează tinerelor cu vârsta între 17 şi 21 de ani şi va avea loc în perioada 3-8 august 2014, la o pensiune faină din localitatea Bran, într-o zonă de munte cu aer curat şi multă verdeaţă.

Numărul de locuri disponibile în BootCamp este limitat la 24, aşa că nu pierde timpul şi înscrie-te acum! Pentru mai multe detalii, vezi aici.

Dacă simţi că BootCamp este ceea ce ai nevoie pentru a-ţi descoperi potenţialul, dar costul ei este prea mare pentru bugetul tău, nu te descuraja! 5 locuri sunt gratuite, fiind oferite de sponsorul nostru, UniCredit Leasing. Intră pe pagina proiectului pentru a vedea condiţiile.

Cucereşte lumea în stilul tău! Ia-ţi prietenele şi hai la BootCamp să petrecem împreună o super-vară!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.