Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crosul Universității Transilvania intră sub umbrela Maratonului Internațional Brașov, iar Cursele Populare sunt gratuite pentru brașoveni

0
  • Peste 800 de studenți sunt așteptați să ia startul la Crosul Universității Transilvania
  • Pentru a încuraja un stil sănătos de viață, brașovenii au acces gratuit la Cursele Populare și la Cursa Copiilor

București, 19 aprilie 2018Crosul Universității Transilvania intră, în premieră, sub umbrela Maratonului Internațional Brașov powered by Telekom Sport și va alinia la start peste 800 de studenți pasionați de mișcare, anunță astăzi reprezentanții Smart Atletic, organizatori ai evenimentului.

Organizatorii competiției lucrează alături de comunitatea locală pentru a sprijini adopția cât mai largă a sportului și a stilului sănătos de viață, iar trecerea Crosului Universității Transilvania sub umbrela Maratonului este un pas normal în strategia de a aduce alergarea cât mai aproape de tineri. De asemenea, este încurajată mișcarea la orice vârstă și, astfel, brașovenii au acces gratuit la Cursele Populare și la Cursa Copiilor.

Printre partenerii Maratonului Internațional Brașov se numără, astfel, Universitatea Transilvania și Inspectoratul Școlar al Județului Brașov, care sprijină desfășurarea Crosului dedicat studenților.

Anul acesta, la debut se află și Cursa de 2,5 km, necompetițională și necronometrată, gratuită pentru brașoveni și pentru participanții sub 18 ani.

În plus, un nou partener al evenimentului va fi, în acest an, și clubul de tradiție ACS Corona Brașov, care va alinia, la startul competiției, o echipă ce va aduce un plus de culoare evenimentului.

Maratonul Internațional Brașov înseamnă două zile de spectacol, pe 19 și 20 mai, și o varietate de probe care satisfac orice nivel de pregătire:

  • Maraton – 42 km,

  • Semimaraton – 21 km,

  • Cursă – 10,7 km,

  • Cursa Populară – 5,7 km, caritabilă, necompetițională și necronometrată,

  • Team Run – 4 x 10,7 km,

  • Cursa Copiilor între 6 și 14 ani,

  • Cursa de 2,5 km, necompetițională și necronometrată,

  • Crosul Universității Transilvania, 2,5 km

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România.

Organizatorii au pregătit două zile de spectacol, 19 și 20 mai, în care participanții și publicul se vor bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment de anvergură, acreditat din 2017 conform standardelor AIMS, cel mai important for international din domeniu.

Înscrierile în competiție sunt deschise până în data de 15 mai, pe pagina noului site www.maratonulbrasov.ro.

Maratonul Internațional Brașov este un eveniment organizat de Asociația Șapte Scări și Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom Romania – partenerul principal al evenimentului, Primăria Brașov, Consiliul Județean Brașov, Federația Română de Atletism – parteneri instituționali, Cinema One – partener gold, Banca Transilvania, Eva Energy, Urban Invest, Paradisul Acvatic – parteneri silver, Dorna, Ciuc Natur Radler, PowerBar – parteneri revitalizare, Columbia, Brasov Trail Adventures – parteneri tehnici, Gral Medical – partener preventie și Telekom Sport – partener media.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro şi pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre Fundaţia Telekom Romania

Fundaţia Telekom Romania este o organizație non-profit care susține diferite categorii de persoane aflate în situații speciale, cauze sociale, copii diagnosticați cu boli grave, tineri talentați și răspunde apelurilor umanitare în cazul calamităților naturale.

Fundația își propune să identifice, prin interacțiune directă cu angajații si comunitatea, zonele și categoriile sociale care au nevoie prioritar de suport și să răspundă nevoilor reale ale acestora în timp util.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.