Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crosul „Alearga TU pentru EI!“ 2016, Editia a VIII-a, 9 iulie – Brasov

0

Crosul „Aleargă TU pentru EI!“ 2016
Ediția a VIII-a, 9 iulie – Brașov

HOSPICE Casa Speranței organizează cea de-a opta ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, sâmbătă, 9 iulie 2016, pe Aleea de sub Tâmpa (Aleea Tiberiu Brădişteanu), din Brașov. Competiția reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreaptă, cursa cu o boală incurabilă.

HCS_Cros_2016_posterA3

Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:

Denumirea cursei Distanța Vârstă participanți Taxă de înscriere
Cursa Martinel 600 m până la 7 ani 25 lei
Cursa Aerotec 2 km 7 ani – 15 ani 25 lei
Cursa populară 4 km peste 15 ani 40 lei
Cursa Miele 10 km peste 18 ani 50 lei

Cei care doresc să se înscrie în competiție o pot face online, pe site-ul HOSPICE (http://www.hospice.ro/cros/), până în 6 iulie, ora 23.00. Cei care se înscriu, achitând taxa până la data de 26 iunie, beneficiază de o reducere de 5 lei.
Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.
Înscrieri în competiție vor avea loc și în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, pe Aleea de sub Tâmpa, însă pentru alergătorii care se înscriu la faţa locului, organizatorii vor distribui kit-uri de participare doar în limita stocului disponibil. Toate informaţiile referitoare la înscrieri sunt disponibile pe site-ul fundaţiei sau la numărul de telefon 0728130076.
Competiţia pune la bătaie premii valoroase pentru alergătorii care încheie cursele pe primele trei locuri, dar şi premii surpriză pentru concurenţi şi spectatori, la o tombolă la care preţul biletului este 5 lei.
Toţi participanţii vor primi un voucher pentru un serviciu medical gratuit oferit de Hiperdia. În mod special, în acest an, copiii au tratament preferenţial. Toţi alergătorii cu vârste până la 15 ani vor primi în kit-ul de participare un joc educativ de la Edu Class.
Sponsor cursă 10 km: Miele
Sponsor cursă 4 Km: Preh
Sponsor cursă 2 km: Premium AEROTEC
Sponsor cursă 600 m: Reinert
Parteneri: Primăria Brașov, Bucharest Running Club, Asociația Cetatea Brașovului.
Hiperdia, Hotel IAKI, BELAQVA, Time-iT, Taverna Sârbului, Allview România, Kronwell Brașov Hotel, Novotel Bucharest City Centre, Raul Stage Sound & Light Equipment, Paradisul Acvatic, Masterkart.
Parteneri media: sporttim.ro, stiriong.ro, Mediaș Info, blogatu.ro, finzoom.ro, 36fit.com, gabrielsolomon.ro, Running Mag, adrenallina.ro, 9am.ro, Garbo.ro, urbo.ro, divainbocanci.ro, kooperativa.ro, sportlocal.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.