Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CROS ŞI PARC DE AVENTURĂ- FII ACTIV ÎN 28-30 OCTOMBRIE LA … MIERCUREA CIUC!

0

Vino cu echipa, prietenii și familia să experimentezi provocările parcului de frânghii la joasă înălțime și beneficiile sportului în cadrul crosului organizat cu ocazia ZILELELOR ACTIVE în Miercurea Ciuc.

Zilelele Active vor avea loc în Parcul Central din Miercurea Ciuc în perioada 28-30 octombrie 2011 unde vă așteptăm cu următoarele activități gratuite:

FII ACTIV ÎN 28-30 OCTOMBRIE LA MIERCUREA CIUC

Parc de aventură bazat pe elemente de tip curs frânghii la joasă înălțime, în care sunt așteptaţi concurenţi individuali, dar în special echipe formate din 6-12 persoane care doresc să experimenteze beneficiile lucrului în echipă, distracție și modalități diferite de a învăța.

Elementele de tip frânghii la joasă înălțime constau într-o serie de obstacole reale și imaginare create să provoace grupuri și indivizi să lucreze împreună pentru a duce la sfârșit o sarcină stabilită. Dintre activitățile la care puteți participa vor fi: zidul de cățărare, bușteanul, platforma, etc.  Participanții înscrişi individual vor forma o echipă la fața locului. Grupurile organizate se pot înscrie la faţa locului, sau, de recomandat cu cel puțin o zi înainte de participare.

În parc, aveți posibilitate să cunoașteți și câteva ONG-uri sau instituții locale care vor promova activități sau oferte de voluntariat din Miercurea Ciuc. Participarea este gratuită, iar evenimentul se va desfăşura vineri, sâmbătă și duminică de la ora 11.00 la 18.00.

Crosul Miercurea Ciuc, o comunitate activă! are loc sâmbătă 29 octombrie! Sunt așteptate în jur de 200 de persoane care doresc să alerge pentru un oraș mai activ. Înscrierea are loc între orele 10.30 și 11.30. Startul se va da la ora 12.00. Primii 100 de înscriși primesc cadou un tricou personalizat. Traseul va avea o lungime între 1,5 km-2 km în jurul parcului central.

Proiectul Miercurea Ciuc, o comunitate activă! este realizat cu sprijinul financiar al Heineken România prin programul Heineken pentru Comunități.

Un proiect Asociația Green Zone în parteneriat cu Fundația Noi Orizonturi și Asociația Adventure.

Programul detaliat al evenimentului, alți pareneri  precum și mai multe informații despre proiect sunt disponibile la adresa www.activciuc.ro. Ne puteți contacta la office@green-zone.ro.

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.