Creativity Group, un proiect creativ şi despre creativitate la Cluj

0

AIDA, Asociaţia pentru Iniţiative Durabile – Alternative, aduce un nou proiect în scopul de a stimula gândirea creativă.

Acest proiect, Creativity Group,  aduce împreună 15 clujeni care doresc să-şi dezvolte latura creativă printr-o gamă largă de activităţi precum bussiness games, teatru de improvizaţie, light painting, pictură, crearea de filme şi multe alte metode. Proiectul se desfăşoară prin ateliere săptămânale pentru dezvoltarea creativităţii şi se vor derula în Cluj-Napoca. Aceste ateliere  au la bază scopul de a dezvolta potenţialul creativ, de a antrenarea gândirea creativă şi de a stimula participanţii să-şi asume riscul de a fi creativi. Fiecare atelier va avea o temă diferită. Mai mult de atât,  în fiecare anotimp va exista un nou sezon de workshop-uri de creativitate. Iar primul sezon începe acum, pe 2 februarie, cu atelierul „Creaţie de poveşti”.

Persoanele care sunt interesate să-şi exerseze gândirea creativită pentru a lua decizii mai bune, pentru a învăţa să apreciez lucrurile mărunte şi pentru a creşte gradul de fericire în fiecare săptămână, sunt invitaţi la atelierele de creativitate care au loc în fiecare sâmbătă începând cu 2 februarie şi se derulează la sediul AIDA, Bd. Bucureşti, nr. 85. Fiecare atelier durează 3 ore, între orele 12-15, iar taxa de participare este de 11 lei. Deasemeni există şi varianta de abonament, cu reduceri şi oferte. Deasemeni, vă invităm să faceţi primul pas spre creativitate prin inscrierea pe grupul de facebook Creativity Group.

AIDA aşteaptă înscrierile online de la studenţi, oameni din sectorul business ori nonprofit, fie cadre didactice sau pur şi simplu persoane interesate de subiect. Inscrierea presupune completarea unui formular scurt pe pagina de net a organizaţiei, pe care o poţi accesa aici si dureaza mai puţin de 2 minute.

Vă promitem o experienţă creativă!

Afiș Creativity Group Cluj

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează