SIBIU: Creative BUZZ– Festival Handmade în aer liber

0

Vă invităm la cel mai colorat și creativ eveniment handmade organizat în aer liber în Piața Mică, Sibiu​, proiectul fiind înscris pe Agenda Culturală a Municipiului Sibiu și co-finanțat de Primăria Sibiu.

60 de expozanți vă dau întâlnire în perioada 26-28 iunie și vă promit o incursiune fascinantă în lumea fără limite a creativității.

cb-4

Piața Mică o să fie împânzită de activități care o să vă facă să deveniți pasionați de handmade:

– targ cu vânzare cu peste 60 de artizani și branduri românești
–  ateliere de creație pentru cei mici
– demonstrații ale meșterilor
– loc de relaxare
– live bending show
– zonă gratuita de boardgames, pentru copiii mici și mari
– activități pentru cei mici
– tombola la care puteți câștiga unul din zecile de premii oferite de expozanți

Amatorii de artă și pofticioșii de frumos sunt așteptați în perioada 26-28 iunie , începând cu orele 09:00, la Creative Buzz, ediția 4, un festival handmade altfel.

3 zile, creatori iscusiți veniți din toată țara, obiecte lucrate manual, fiecare având o poveste de spus!

Vizitatorii vor putea lua parte la un “ live bending show”, mai exact vor putea comanda și achiziționa obiecte inedited lucrate din sârmă îndoita.

Evenimentul are loc în Piața Mică, în fața Librărie Habitus și vă spunem de acum că acesta este un proiect care nu e glossy, dar în care credem cu convingere, pentru a dezvolta împreună o viață culturală și urbană “normală”.

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România,  gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual.

Detalii despre expozanți și activități găsiți pe pagina de Facebook: facebook.com/CreativeBuzzSibiu

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează