CosyMo’s Solar Cinema la Arsenal Park / 4 august 2010 Orastie

0

Arsenal Park vă invită miercuri, 4 august 2010, să luaţi parte la un eveniment deosebit: o proiecţie de filme eco în aer liber în perimetrul parcului nostru. Aceste producţii sunt difuzate de CosyMo’s Solar Cinema, singurul cinematograf mobil din Europa care funcţionează pe bază de energie solară şi care nu prejudiciază natura în niciun fel.

CosyMo’s Solar Cinema soseşte tocmai din Olanda cu scopul promovării unei atitudini corecte faţă de mediul înconjurător. Acest cinematograful mobil se deplasează cu ajutorul unei dubiţe, pe care sunt amplasate panouri solare. Acestea captează energia solară, energie care este utilizată mai apoi pentru realizarea proiecţiilor de film.
Începând cu ora 21:00, vor avea loc aproximativ 90 de minute de proiecţii în aer liber de filme de scurt metraj, denumite “Go Greener Shorts”, filme cu tematică ecologică. Proprietarii acestui cinematograf mobil eco doresc să demonstreze cum poate fi folosită energia sustenabilă într-un mod util şi plăcut. Intrarea este liberă.
Proiectia de la Arsenal Park are loc în cadrul primului Festival de Film itinerant european realizat de către CosyMo’s Solar Cinema. Acest turneu european de proiecţii eco în aer liber cuprinde, pe langă România, ţări precum Olanda, Germania, Elveţia, Italia, Croaţia, Slovenia şi Franţa.
ARSENAL PARK este un complex turistic de vacanţă cu 3 stele pe epoleţi, unul dintre puţinele obiective cu tematică militară din Europa. Construit în perimetrul fostei fabrici de muniţie de la Orăştie, ARSENAL PARK a creat o nouă formă de viaţă militară: Soldatul de vacanţă. Cele 80 de hectare pe care se intinde Arsenal Park oferă nenumărate oportunităţi: aventură, muzeu militar în aer liber, teren de joacă într-un cadru natural dezarmant. Arsenal Park este astfel o tabără de antrenament, o bază de expediţii turistice şi în acelaşi timp, un furnizor de adrenalină.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează