CosyMo’s Solar Cinema la Arsenal Park / 4 august 2010 Orastie

0

Arsenal Park vă invită miercuri, 4 august 2010, să luaţi parte la un eveniment deosebit: o proiecţie de filme eco în aer liber în perimetrul parcului nostru. Aceste producţii sunt difuzate de CosyMo’s Solar Cinema, singurul cinematograf mobil din Europa care funcţionează pe bază de energie solară şi care nu prejudiciază natura în niciun fel.

CosyMo’s Solar Cinema soseşte tocmai din Olanda cu scopul promovării unei atitudini corecte faţă de mediul înconjurător. Acest cinematograful mobil se deplasează cu ajutorul unei dubiţe, pe care sunt amplasate panouri solare. Acestea captează energia solară, energie care este utilizată mai apoi pentru realizarea proiecţiilor de film.
Începând cu ora 21:00, vor avea loc aproximativ 90 de minute de proiecţii în aer liber de filme de scurt metraj, denumite “Go Greener Shorts”, filme cu tematică ecologică. Proprietarii acestui cinematograf mobil eco doresc să demonstreze cum poate fi folosită energia sustenabilă într-un mod util şi plăcut. Intrarea este liberă.
Proiectia de la Arsenal Park are loc în cadrul primului Festival de Film itinerant european realizat de către CosyMo’s Solar Cinema. Acest turneu european de proiecţii eco în aer liber cuprinde, pe langă România, ţări precum Olanda, Germania, Elveţia, Italia, Croaţia, Slovenia şi Franţa.
ARSENAL PARK este un complex turistic de vacanţă cu 3 stele pe epoleţi, unul dintre puţinele obiective cu tematică militară din Europa. Construit în perimetrul fostei fabrici de muniţie de la Orăştie, ARSENAL PARK a creat o nouă formă de viaţă militară: Soldatul de vacanţă. Cele 80 de hectare pe care se intinde Arsenal Park oferă nenumărate oportunităţi: aventură, muzeu militar în aer liber, teren de joacă într-un cadru natural dezarmant. Arsenal Park este astfel o tabără de antrenament, o bază de expediţii turistice şi în acelaşi timp, un furnizor de adrenalină.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.