“Contează DE CE alergi!” – Crosul HOSPICE Casa Speranţei / Braşov, 14 iulie

0

Sâmbătă, 14 iulie 2012, HOSPICE Casa Speranței, organizează a patra ediție a crosului de caritate – “Contează DE CE alergi!” pe aleea de Sub Tâmpa din Brașov.

Aleargă pentru cineva drag care se luptă cu durerea sau în memoria cuiva pe care îl porți în suflet! Vino la start cu o fotografie sau un mesaj pentru persoana căreia îi dedici alergarea. Poate fi chiar un erou în viață sau care nu mai este dar te mobilizează și te motivează în fiecare zi.

Similar edițiilor anterioare, CROSUL „Contează DE CE alergi!” strânge fonduri pentru bolnavii incurabili pacienți HOSPICE Casa Speranței. Crosul se adreseaza tuturor, de aceea invităm la start copii și adulți, alergători amatori, începători și profesioniști. Fiind un antrenament public pentru Bucharest International Marathon din 5-7 octombrie 2012, am inclus și o cursă specială de 10 km pentru alergătorii profesioniști dar și pentru cei care vor să își testeze limitele.

Sperăm ca în acest an să alerge alături de noi un număr cât mai mare de prieteni solidari cauzei noastre. Pentru că verde este culoarea Hospice și semnifică viața și speranța, simbolul evenimentului din acest an este șiretul verde. Încurajăm participanții să poarte șireturi verzi sau să includă ceva verde în alegerea vestimentației.

Crosul se va desfășura în Brașov, începând cu ora 9, pe aleea de sub Tâmpa, pe 4 lungimi de traseu:

1 km pentru copii cu vârsta între 6-10 ani; (fete / băieți)

2 km pentru tineri cu vârsta între 11-18 ani; (fete / băieți)

4 km pentru persoane cu vârsta peste 18 ani ; (femei/bărbați)

10 km pentru persoane cu vârsta peste 18 ani; (femei/bărbați)

Pentru primii trei clasați la fiecare categorie enumerată, am pregătit premii atractive: bilete de intrare la parcuri de agreement, weekend în Poiana Brașov, abonamente aerobic și Kangoo Jumps și nenumărate alte surprize.

Fondurile obținute din taxa de participare (30 lei pentru adulți și 15 lei pentru copii) vor contribui la alinarea suferinței celor 1700 de copii și adulți cu cancer sau alte boli incurabile ce beneficiază gratuit de îngrijirea HOSPICE Casa Speranței.

Înscrierile se fac pe www.hospice.ro sau în ziua evenimentului începând cu ora 8. Primii 150 înscriși vor beneficia de un voucher cu reducere de 10% pentru achiziționarea produselor Sensitive Comfort (www.sensitivecomfort.com).

——

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din Romania care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești .

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează