Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Congresul Naţional al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice

0

Congresul Naţional al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice a ajuns la cea de-a 39-a ediţie!

Organizat de Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, congresul din acest an se desfăşoară sub auspiciile Academiei Române şi ale “European Association for the Study of Diabetes”, prin prezenţa preşedintelui EASD – Prof. Andrew Boulton.

Ţinând pasul cu preocupările şi tendinţele globale în diabetologie, cel de-al 39-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice se va desfăşura în perioada 22-25 mai 2013, la Sibiu (Hotel Ramada). Evenimentul îşi propune să ofere participanţilor cele mai noi informaţii cu privire la depistarea şi monitorizarea diabetului, dar şi date importante cu privire la metodele de terapie pentru persoanele care suferă de această boală.

De asemenea, ediţia din acest an va reuni nume mari ale diabetologiei internaţionale împreună cu reputaţi medici diabetologi din România, care vor susţine timp de patru zile sesiuni şi workshop-uri de dezbatere a principalelor teme legate de diabet şi complicaţiile sale. Scopul manifestării ştiinţifice este de a face cunoscute şi de a identifica, printr-un efort comun, cele mai bune metode de prevenţie, educaţie şi control în diabet.

„Ne dorim ca şi la cel de-al 39-lea Congres al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice să vă întâmpinăm cu un program ştiinţific interesant, informativ şi educativ, care să se ridice la nivelul exigenţelor dumneavoastră profesionale. Importanţa şi nivelul ştiinţific al manifestării vor fi date şi de notorietatea speakerilor prezenţi la eveniment. De aceea, am făcut eforturi să asigurăm invitaţi recunoscuţi pentru profesionalismul lor. Vă aşteptăm pe toţi, cu alese sentimente, la un congres captivant, informativ şi educaţional, în Sibiu – un oraş cu o puternică tradiţie culturală şi nu numai”, a declarat prof.univ.dr. Maria Moţa, Preşedinte Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.

Printre temele ce vor fi prezentate în cadrul evenimentului, amintim: „Tratamentul pacienţilor cu diabet în secolul 21”;

„Noi tehnologii pentru îngrijirea pacienţilor cu diabet zaharat de tip 1”; „Prevenţia bolilor metabolico-nutriţionale şi a sindromului cardio-metabolic”; „Diabet, Dislipidemii, Obezitate, Sindrom cardio-metabolic”.

Totodată, congresul din acest an inovează prin introducerea a trei sesiuni comune cu alte societăţi medicale din sfere conexe diabetului: Societatea Română de Cardiologie, Societatea Română de Chirurgie, Societatea Română de Nefrologie.

Înregistrarea pentru participare în cadrul evenimentului se face online, completând formularul publicat pe site-ul Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice (www.societate-diabet.ro).
Validarea înscrierii va fi efectuată după confirmarea achitării taxei de participare. Evenimentul va fi creditat cu puncte (EMC).

Mai multe informaţii pe: www.societate-diabet.ro/Congres2013

Afis Congres

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.