Congresul bienal „Laser in Conservations of Artworks” Sibiu, 21 – 25 septembrie 2009

0

Pentru prima data in Europa de Est, la Sibiu, in perioada 21 – 25 septembrie 2009, va avea loc LACONA VIII, cea de a 8-a editie a Congresului bienal ‘Laser in Conservations of Artworks’, un congres al specialistilor in tehnici fotonice pentru conservare – restaurare, anunta un comunicat remis, luni, AGERPRES.

sibiuLACONA VIII va avea loc in Sala Thalia a Filarmonicii de Stat din Sibiu, Romania fiind aleasa tara gazda datorita aprecierii de care se bucura rezultatele deosebite ale comunitatii stiintifice nationale.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Optelectronica (INOE) din Magurele, pana in prezent singura institutie din regiune reprezentata in Comitetul Stiintific International, in colaborare cu muzee din Romania, intre care Muzeul ASTRA din Sibiu si Muzeul National de Istorie al Romaniei din Bucuresti, sunt principalii organizatori ai evenimentului.” conform Stiri Locale.

(foto Florin Ghinda, Sibiu 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează