Conferinta internationala „Regional development in South East Europe – Challenges-Opportunities-Solutions.

0

In perioada 9-10 martie Fundatia Civitas pentru Societatea Civila, filiala Cluj va organiza in Cluj-Napoca conferinta internationala „Regional development in South East Europe – Challenges-Opportunities-Solutions.

Conferinta este organizata in cadrul proiectului Regional Development implementat de Fundatia Civitas pentru Societatea Civila, filiala Cluj implementat cu sprijinul financiar al Fundatiei Soros Romania, prin programul East East: Partnership Beyond Borders.

Proiectul pune accent pe schimbul de know – how intre participantii din Europa de Sud Est din tari ca si Ungaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia, Romania, Serbia, Cehia.

Vor fi prezentate studii de caz, politici publice, articole pe aceasta tema din tari participante. Tot acest schimb de experienta ne va oferi o viziune mai ampla asupra a ceea ce s-a facut bine in alte state ne pot ajuta la formularea unor politici publice eficiente.

Evenimentul se adreseaza specialistilor activi in domeniul dezvoltarii regionale si rurale din Europa de Sud Est, incluzand profesori universitari, angajati ai organizatiilor non profit, functionari publici activi in cele doua domenii analizate.

Locatia evenimentului, Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome, str. Observatorului, nr. 129.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează