Conferinta internationala „Regional development in South East Europe – Challenges-Opportunities-Solutions.

0

In perioada 9-10 martie Fundatia Civitas pentru Societatea Civila, filiala Cluj va organiza in Cluj-Napoca conferinta internationala „Regional development in South East Europe – Challenges-Opportunities-Solutions.

Conferinta este organizata in cadrul proiectului Regional Development implementat de Fundatia Civitas pentru Societatea Civila, filiala Cluj implementat cu sprijinul financiar al Fundatiei Soros Romania, prin programul East East: Partnership Beyond Borders.

Proiectul pune accent pe schimbul de know – how intre participantii din Europa de Sud Est din tari ca si Ungaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia, Romania, Serbia, Cehia.

Vor fi prezentate studii de caz, politici publice, articole pe aceasta tema din tari participante. Tot acest schimb de experienta ne va oferi o viziune mai ampla asupra a ceea ce s-a facut bine in alte state ne pot ajuta la formularea unor politici publice eficiente.

Evenimentul se adreseaza specialistilor activi in domeniul dezvoltarii regionale si rurale din Europa de Sud Est, incluzand profesori universitari, angajati ai organizatiilor non profit, functionari publici activi in cele doua domenii analizate.

Locatia evenimentului, Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome, str. Observatorului, nr. 129.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează