Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj: Conferința de lansare a proiectului Stagii de practică în domeniile Marketing, Comunicare, Media și Jurnalism, dedicat studenților din Regiunea Nord-Vest

0

Conferința de lansare a proiectului Stagii de practică în domeniile Marketing, Comunicare, Media și Jurnalism, dedicat studenților din Regiunea Nord-Vest, inițiat de SEO 365 – agenție de SEO & Marketing Online din Cluj-Napoca, ce va avea loc joi, 28 ianuarie 2021, începând cu ora 15:00, pe platforma ZOOM.

DIGITAL. CREATIV. MARKETING. Pune-ți pasiunea în practică!
Stagii de practică pentru studenții din Regiunea Nord-Vest

Stagiul de practică este gândit pentru generația actuală – este primul stagiu de practică pentru viitorii experți în Marketing, Comunicare, Media și Jurnalism din România, ce pune la dispoziția participanților cele mai noi informații, într-un mod inovativ. Studenții aflați în anul III și IV de studiu (nivel licență), precum și masteranzii care urmează facultăți cu specializări în domeniile menționate sunt invitați să își pună pasiunea în practică în cadrul programului. Aici, 325 de participanți vor lucra pe o platformă de e-learning și vor învăța practic, prin rezolvarea de task-uri reale, dobândind cunoștințe complementare studiilor pe care le urmează la facultate, având parte, suplimentar, de experiența lucrului în agenție. În plus, primii 150 de studenți cu cele mai bune rezultate vor beneficia de câte o bursă de 1000 lei!

„Stagii de practică în domeniile Marketing, Comunicare, Media și Jurnalism pentru studenții din Regiunea Nord-Vest” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară nr. 6 (Educație și competențe), Obiectiv Specific 6.13, Cod MySMIS 133495. Valoarea totală a proiectului este de 4.743.612,90 de lei, valoarea cofinanțată de Uniunea Europeană fiind de 4.506.429,96 de lei. Programul se desfășoară în perioada 1 octombrie 2020 – 30 septembrie 2022.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.