Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta de arhitectura in Cluj Napoca

0

ARThitecture Conference & Expo prezintă lista completă a speakerilor prezenţi la prima ediţie!

ARThitecture Conference & Expo va aduce la Cluj-Napoca, pe data de 15 Noiembrie 2013, peste 200 de arhitecţi şi specialişti în domenii conexe arhitecturii. Realizat în parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din România, evenimentul a fost conceput în scopul de a puncta excelenţa, calitatea şi performanţa în arhitectură, construcţii şi urbanism prin prisma unor prezentări, workshop-uri şi dezbateri.

Claudiu Toma este de opt ani asociat al biroului de arhitectură Parasite Studio, alături de  Wenczel Attila. PARASITE înseamnă “o schimbare de atitudine. Înseamnă o abordare “de sus” a proiectului. Ne interesează conflictul creat între vechi şi nou şi nu integrarea prin materialitate şi detalii”. Claudiu Toma va suţine prezentările a două dintre proiectele realizate de Parasite Studio, în cadrul ARThitecture: Black on White (casa particulară) şi Dental Praxis (clinică dentară). Tema principală a proiectului Black on White – o cutie închisă la culoare destinată spaţiilor private, susţinută de o serie de pereţi albi ce delimitează spaţiile semipublice este completată de relaţiile pe care trebuie să le stabilească la ora actuală o locuinţă cu mediul înconjurător, construit sau natural. Sistemul de curţi împreună cu spaţiile principale mediază trecerea între public spre privat, fiind compus în relaţie cu peisajul şi lumina naturală cu scopul de a asigura atât intimitatea cât şi comunicarea şi expunerea necesare unei familii tinere.

Adrian Soare a absolvit Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu în 1999. La scurt timp după absolvire înfiinţează biroul de arhitectură UrbanCult cu care câştigă numeroase premii şi distincţii. Printre cele mai importante se numără: Concursurile Europan 7 – Riga, Letonia în 2004, Europan 6 – Lamia, Grecia în 2002; Bienala de Arhitectură Bucureşti 2004; Medalia Bienalei, secţiunea Arhitectura Clădirilor pentru Proiectul Casa Pleşca, Mogoşoaia. În 2006 înfiinţează alături de Eliza Yokina biroul de arhitectură SYAA. Începând cu 2010 este şi vicepreşedintele Ordinului Arhitecţilor din România.

Gabriel Roşca a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj Napoca în 1998, an în care a şi-a început şi cariera de arhitect. Primul său contact cu lumea arhitecturii avut loc în vremea când făcea parte din firma ABF – Architekturbüro Fabini din Sibiu. În anul 2003 şi-a înfiinţat propriul birou de arhitectură: “Cooplan a rezultat în urma colaborării a doi arhitecţi sibieni pasionaţi de materiale şi construcţii tradiţionale din Transilvania. Activitatea biroului s-a diversificat treptat, păstrând o atenţie specială pentru detalii şi tehnica construcţiilor.” Gabriel Roşca ne vorbeşte la ARThitecture despre “Etimologie”.

Lista completă a speakerilor şi mai multe informaţii despre program sau înscrieri sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.arthitecture.ro, iar pentru update-uri referitoare la eveniment şi speakeri, vă aşteptăm pe pagina de Facebook.

 

Evenimentul este realizat cu sprijinul Ordinul Arhitecţilor din Romania.

Partener principal: REYNAERS Aluminium.

 

Libero Eventseste o agenţie de evenimente B2B şi B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerţ online, medical şi evenimente dedicate antreprenoriatului. Organizăm târguri şi expoziţii: Touristica, BebeShow, conferinţe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, ARThitecture, workshopuri şi seminarii.

arhitectura cluj conferinta

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.