Conferința „Bune practici în parteneriatele pentru responsabilitate socială”

2

La finalul săptămânii trecute (vineri, 30 septembrie), la Brașov Business Park, a avut loc conferința „Bune practici în parteneriatele pentru responsabilitate socială”.

Reunind peste 100 de participanți – reprezentanți din partea ONG-urilor, asociațiilor de IMM-uri, partenerilor sociali, dar și ofițeri de RSC din cadrul companiilor, conferința a debutat cu o scurtă prezentare a evoluției proiectului “Acționăm Responsabil! – Rețeaua Socială RSC” la un an de desfășurare. Cu această ocazie, a fost lansată și anunțată oficial noua platformă de socializare a Rețelei Sociale RSC, menită să încurajeze interacțiunile virtuale dintre membrii acesteia, în scopul stimulării inițiativelor și parteneriatelor pentru responsabilitate socială, dar și a transferului de know-how.

Beneficiind de facilități asemănătoare cu cele ale popularelor rețele profesionale de socializare de la nivel global, noua platformă este dedicată tuturor specialiștilor de RSC și altor persoane direct interesate. În absența unei publicații de specialitate care să ofere aceste posibilități, în cadrul noii platforme, experții din domeniu se vor putea informa reciproc cu privire la evenimente, publicații, inițiative, proiecte și orice alte informații de interes legate de domeniul responsabilității sociale.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.