Conferinta “De la imigrare la integrare prin Multilingvism”

0

Asociatia pentru Initiative Durabile-Alternative, AIDA Cluj, va invita in calitate de partener, la conferinta “De la imigrare la integrare prin Multilingvism”, organizata de Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea „Babes-Bolyai” 30 mai 2011, in sala Rubin a Hotelului Best Western Topaz, str. Septimiu Albini 10, Cluj-Napoca.

In cadrul conferintei vor fi abordate subiecte precum integrarea lingvistica a copiilor si a tinerilor in tara de adoptie, politici lingvistice, modele de bune practici in integrarea imigrantilor in Romania. De asemenea, vor fi prezentate si rezultatele Proiectului Meridium.

Ne vor onora cu prezenta si cu dicursurile lor, doamna Simona Baciu de la Fundatia Copii Fericiti, Scoala Internationala Cluj, Gradinita Happy Kids, Mihai Pop reprezentat Patrir Institutul Roman pentru Actiune, Instruire si Cercetare in Domeniul Pacii, Dan Chiribuca, decanul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea „Babes-Bolyai”.

Azi, 28 Mai 2011, este ultima zi cand va puteti inscrie gratuit la aceasta conferinta.

Detalii pe http://meridiumcj.blogspot.com . Va asteptam!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează