Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concus foto cu tema: „O zi din viata unui programator”.

0

ISDC te invita sa-ti imaginezi “O zi din viata unui programator”

Cluj-Napoca, Mai 2012. ISDC lanseaza o noua provocare pentru toate persoanele cu imaginatie si un interes obsesiv pentru fotografie, concusul foto cu tema: „O zi din viata unui programator„.

Va invitam sa participati la o experienta fotografica unica, provocatoare si plina de inspiratie. Geek, tocilar, expert in calculatoare, specialist IT… nume diferite pentru oameni inteligenti, cu o pasiune extrema pentru tehnologie. Cum este o zi din viaţa lor? Imortalizati-o intr-o fotografie iar cel mai inspirat fotograf castiga premiul cel mare!

Ideea din spatele acestui concurs a fost declansata de succesul coplesitor al concursului foto: „In Good Company” de anul trecut. Pagina de Facebook a concursului a fost invadata de fotografii frumoase, ceea ce a facut foarte dificila selectia castigatoriilor. In acest an, ducem initiativa noastra la un alt nivel. Suntem o companie cu ambitii mari, oameni talentati, si evident, pasionati de tehnologie. Dar avem nevoie de tine sa-ti imaginezi povestea noastra de 24 de ore: cum ne vedeti? Ce va surprinde cel mai mult la un programator? Ce-i face pe oameni să ne numească geeks? Suntem atat de usor de stereotipat? Fa o poza si impresioneaza-ne!

Concursul se desfasoara in intervalul 21 mai – 17 iunie. Fotografiile se trimit, conform regulamentului, la adresea ingoodcompany@isdc.eu. Juriul format din fotografi cu experienta va premia cea mai buna fotografie. Concursul se desfasoara pe pagina de  Facebook/ISDCTeam. Regulamentul se poate descarca de pe site-ul isdc.eu/concurs.

Photo Romania Festival este partener si juriu al concursului. Fotograful cea mai inspirat castiga noul iPad3! Premiul de Popularitate: surpriza in valoare de 300 de euro! Cu complimente de la ISDC techies!

Club-ul Foto ISDC sustine aceasta initiativa. O selectie a celor mai bune fotografii va fi expusa intr-o expozitie inedita dupa finalizarea concursului. Urmareste pagina noastra de Facebook pentru noutati!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.