Concus foto cu tema: „O zi din viata unui programator”.

0

ISDC te invita sa-ti imaginezi “O zi din viata unui programator”

Cluj-Napoca, Mai 2012. ISDC lanseaza o noua provocare pentru toate persoanele cu imaginatie si un interes obsesiv pentru fotografie, concusul foto cu tema: „O zi din viata unui programator„.

Va invitam sa participati la o experienta fotografica unica, provocatoare si plina de inspiratie. Geek, tocilar, expert in calculatoare, specialist IT… nume diferite pentru oameni inteligenti, cu o pasiune extrema pentru tehnologie. Cum este o zi din viaţa lor? Imortalizati-o intr-o fotografie iar cel mai inspirat fotograf castiga premiul cel mare!

Ideea din spatele acestui concurs a fost declansata de succesul coplesitor al concursului foto: „In Good Company” de anul trecut. Pagina de Facebook a concursului a fost invadata de fotografii frumoase, ceea ce a facut foarte dificila selectia castigatoriilor. In acest an, ducem initiativa noastra la un alt nivel. Suntem o companie cu ambitii mari, oameni talentati, si evident, pasionati de tehnologie. Dar avem nevoie de tine sa-ti imaginezi povestea noastra de 24 de ore: cum ne vedeti? Ce va surprinde cel mai mult la un programator? Ce-i face pe oameni să ne numească geeks? Suntem atat de usor de stereotipat? Fa o poza si impresioneaza-ne!

Concursul se desfasoara in intervalul 21 mai – 17 iunie. Fotografiile se trimit, conform regulamentului, la adresea ingoodcompany@isdc.eu. Juriul format din fotografi cu experienta va premia cea mai buna fotografie. Concursul se desfasoara pe pagina de  Facebook/ISDCTeam. Regulamentul se poate descarca de pe site-ul isdc.eu/concurs.

Photo Romania Festival este partener si juriu al concursului. Fotograful cea mai inspirat castiga noul iPad3! Premiul de Popularitate: surpriza in valoare de 300 de euro! Cu complimente de la ISDC techies!

Club-ul Foto ISDC sustine aceasta initiativa. O selectie a celor mai bune fotografii va fi expusa intr-o expozitie inedita dupa finalizarea concursului. Urmareste pagina noastra de Facebook pentru noutati!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează