Concert multicultural de colinde la Codlea, 18 decembrie 2010

0

CONCERT DE COLINDE LA CODLEA ORGANIZAT DE ASOCIATIA PRO CODLEA

„Crăciunul  înseamna mai mult decât brazi împodobiţi, lumânări aprinse, miros de cozonaci şi mere coapte, Crăciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al părinţilor, al celor dragi care luminează tot anul, este bunătatea, speranţa renăscută, este pace şi înţelegere.”

Este si dorinţa membrilor Asociaţiei ProCodlea este de a nu fi singuri în aşteptarea Naşterii Mântuitorului, de aceea în luna decembrie, luna cadourilor, Asociaţia Pro Codlea are pentru a doua oara  iniţiativa de a organiza un Concert de Colinde, pentru a se întâlni şi a sărbători împreună, pentru a asculta şi cânta împreună colinde, evenimentul va avea loc in data de 18 decembrie incepand cu ora 16.00 in incinta salii Casei de Cultura din Codlea.

Din dorinţa de unitate la nivelul comunităţii noastre, au confirmat participarea la Concertul de Colinde: corurile de la Bisericile Ortodoxe, corurile şcolilor generale si a liceelor din Codlea, corul Ecumenic Maghiar, corurile de la Bisericile Penticostale, corul Casei de Cultură, corul de la Penitenciar, corul Bisericii Betel, corul Bisericii Germane, corul Bărbătesc Nasterea Domnului si nu in ultimul rand vor mai canta solisti: Alexandru Irimia, Noemi Tudor, Prof. Adina Alexe si Prof. Horatiu Popescu.

Asociatia Pro Codlea doreste sa faca o tradiţie din acest Concert de Colinde şi speră că acest eveniment se va desfasura in fiecare an.

Materiale video ale concertului de anul trecut (editia I) pot fi gasite la urmatoarele adrese:

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează