Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert multicultural de colinde la Codlea, 18 decembrie 2010

0

CONCERT DE COLINDE LA CODLEA ORGANIZAT DE ASOCIATIA PRO CODLEA

„Crăciunul  înseamna mai mult decât brazi împodobiţi, lumânări aprinse, miros de cozonaci şi mere coapte, Crăciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al părinţilor, al celor dragi care luminează tot anul, este bunătatea, speranţa renăscută, este pace şi înţelegere.”

Este si dorinţa membrilor Asociaţiei ProCodlea este de a nu fi singuri în aşteptarea Naşterii Mântuitorului, de aceea în luna decembrie, luna cadourilor, Asociaţia Pro Codlea are pentru a doua oara  iniţiativa de a organiza un Concert de Colinde, pentru a se întâlni şi a sărbători împreună, pentru a asculta şi cânta împreună colinde, evenimentul va avea loc in data de 18 decembrie incepand cu ora 16.00 in incinta salii Casei de Cultura din Codlea.

Din dorinţa de unitate la nivelul comunităţii noastre, au confirmat participarea la Concertul de Colinde: corurile de la Bisericile Ortodoxe, corurile şcolilor generale si a liceelor din Codlea, corul Ecumenic Maghiar, corurile de la Bisericile Penticostale, corul Casei de Cultură, corul de la Penitenciar, corul Bisericii Betel, corul Bisericii Germane, corul Bărbătesc Nasterea Domnului si nu in ultimul rand vor mai canta solisti: Alexandru Irimia, Noemi Tudor, Prof. Adina Alexe si Prof. Horatiu Popescu.

Asociatia Pro Codlea doreste sa faca o tradiţie din acest Concert de Colinde şi speră că acest eveniment se va desfasura in fiecare an.

Materiale video ale concertului de anul trecut (editia I) pot fi gasite la urmatoarele adrese:

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.