Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert de binefacere la Cluj pentru a strange fonduri unui centru pentru integrarea tinerilor

0
Armonii muzicale, vieti armonioase
40 de tineri muzicieni dirijati de o domnisoara sustin un concert de binefacere pentru a strange fonduri unui centru pentru integrarea tinerilor care au aceasi varsta ca si tinerii artisi
Asociatia Societatea de Caritate Blythswood organizeaza sambata, 29 septembrie incepand cu ora 19, concertul simfonic Armonii.
Concertul va fi sustinut de catre orchestra Agile, alcatuita din studentii Academiei de Muzica Gheorghe Dima si se va tine in Biserica Reformata nr. 11 de pe strada Donath nr. 142 (langa Casa Radio) din Cluj-Napoca.
Fondurile stranse vor sprijini tinerii din Centrul Daniel, un serviciu social al Asociatiei Blythswood. Centrul Daniel are scopul sa-i ajute pe tinerii intre 18-25 ani care provin din sistemul de protectie al statului si care au nevoie de sprijin si ajutor in atingerea autosustinerii: Cele mai importante aspecte pe care programul Centrul Daniel se axeasa in cursul programului de 3-4 ani sunt: gasirea si pastrarea unui loc de munca, valorificarea propriilor resurse, stabilirea prioritatilor, economisirea banilor, dezvoltarea abilitiatilor sociale.
Parteneri: Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Primaria Floresti, Biserica Refomata nr. 11, Biserica nr. 5,  si Asociatia Studentilor de la Academia de MuzicaGheorghe Dima.
Partener media national: radio Romania Cultural
Parteneri media: TVR Cluj, Credo TV, Radio Romania Cluj, Radio Agnus, Radio Roamnia Muzical, RAdio Vocea Evangheliei, Zile si nopti.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.