Concert de binefacere la Cluj pentru a strange fonduri unui centru pentru integrarea tinerilor

0
Armonii muzicale, vieti armonioase
40 de tineri muzicieni dirijati de o domnisoara sustin un concert de binefacere pentru a strange fonduri unui centru pentru integrarea tinerilor care au aceasi varsta ca si tinerii artisi
Asociatia Societatea de Caritate Blythswood organizeaza sambata, 29 septembrie incepand cu ora 19, concertul simfonic Armonii.
Concertul va fi sustinut de catre orchestra Agile, alcatuita din studentii Academiei de Muzica Gheorghe Dima si se va tine in Biserica Reformata nr. 11 de pe strada Donath nr. 142 (langa Casa Radio) din Cluj-Napoca.
Fondurile stranse vor sprijini tinerii din Centrul Daniel, un serviciu social al Asociatiei Blythswood. Centrul Daniel are scopul sa-i ajute pe tinerii intre 18-25 ani care provin din sistemul de protectie al statului si care au nevoie de sprijin si ajutor in atingerea autosustinerii: Cele mai importante aspecte pe care programul Centrul Daniel se axeasa in cursul programului de 3-4 ani sunt: gasirea si pastrarea unui loc de munca, valorificarea propriilor resurse, stabilirea prioritatilor, economisirea banilor, dezvoltarea abilitiatilor sociale.
Parteneri: Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Primaria Floresti, Biserica Refomata nr. 11, Biserica nr. 5,  si Asociatia Studentilor de la Academia de MuzicaGheorghe Dima.
Partener media national: radio Romania Cultural
Parteneri media: TVR Cluj, Credo TV, Radio Romania Cluj, Radio Agnus, Radio Roamnia Muzical, RAdio Vocea Evangheliei, Zile si nopti.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează