Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert caritabil la Cluj pentru sprijinirea campaniei „Ajutor într-o cutie”

0

Asociația HaNNaH în parteneriat cu Habitat for Humanity Cluj organizează, în data de 9 aprilie 2011, un concert caritabil de muzică de cameră, evenimentul făcând parte din campania socială locală de strângere de alimente „Ajutor într-o cutie”. Recitalul vocal – instrumental va fi susținut de un cvartet de coarde, membrii ai Filarmonicii „Transilvania”, alături de tenorul Ruben Mureșan şi pianistul Kenneth Tucker.

Recitalul va avea loc în incinta Muzeului Etnografic al Transilvaniei, aflat pe strada Memorandumului nr. 21, de la ora 18:00, intrarea făcându-se pe bază de alimente, bonuri de masă sau donații pentru cumpărarea alimentelor care vor fi distribuite celor 100 de familii vizate de campanie.

La acest concert vor putea participa 200 de persoane, conform capacității sălii. Toți cei dornici să își sprijine semenii aflați în nevoie și să se bucure de un recital excepțional de muzică pascală sunt așteptați să confirme participarea, până în data de 2 aprilie 2011, la:

Raluca Câmpean, Tel: 0755 052 283

E-mail: raluca.campean@asociatiahannah.ro

Campania locală „Ajutor într-o cutie” se desfășoară în perioada 8 martie – 15 aprilie și face parte dintr-un program mai amplu desfășurat de Asociaţia HaNNaH, în colaborare cu Biserica Betel, încă din anul 2007 cu o frecvenţă bianuală, cu ocazia sărbătorilor de Paşte şi Crăciun, crescând permanent numărul familiilor ajutate.

Amploarea proiectului și rezultatele vizate pentru această campanie au dus la colaborarea dintre Asociația HaNNaH și Habitat for Humanity Cluj, încurajându-se în continuare implicarea cât mai multor parteneri și cetățeni, pentru a „oferi împreună alimente de sărbători”. Clujenii pot face donații în alimente neperisabile, bonuri de masă sau bani, la cele 3 puncte de colectare HaNNaH:

1. Sediul HaNNaH, Str. Doinei, Nr. 77, cartier Dâmbul Rotund;

2. Biserica Baptistă Betel, Str. Răvaşului, Nr. 4 – 6;

3. Biserica Baptistă Betania, Str. Ciocârliei, Mărăşti.

Alimentele adunate vor fi împărțite în cutii individualizate în funcție de nevoile fiecărei familii selectate în urma anchetei socio-demografice și distribuite în pragul sărbătorii pascale cu ajutorul voluntarilor celor două organizații.

* * *

Organizaţia HaNNaH s-a născut în anul 2006 din dorinţa de sprijinire a celor în nevoie, din dorinţa vie de răspândire a Cuvântului lui Dumnezeu în mod practic în mijlocul societăţi în care trăim, arătând astfel că Dumnezeu este aproape, că este viu şi că iubeşte.

Habitat for Humanity Cluj construieşte şi renovează locuinţe simple, decente şi accesibile ca preţ pentru şi împreună cu familiile nevoiaşe al căror viitor este afectat grav de condiţiile în care acestea locuiesc. Materialele provin din donaţii şi sponsorizări, iar construcţia este realizată de către voluntari împreună cu familiile beneficiare. Până acum, peste 1.630 de familii din România şi 400.000 de familii din 100 de ţări din întreaga lume beneficiază de locuinţe construite sau renovate prin programul Habitat.

Pentru informaţii suplimentare:

www.habitatcluj.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.