Coloreaza-ti comunitatea!

1

Un proiect interesant si colorat! In cadrul proiectului Asociatia Colors selecteaza 28 de bloggeri si lucratori din ONG-urile din Brasov si Sibiu cu scopul de a identifica lucrurile pozitive si culorile din comunitate.“Coloreaza-ti comunitatea!” este finantat de catre CEE Trust.

Astfel, timp de 10 luni, bloggerii si lucratorii din ONG-uri, impreuna cu echipa proiectului si partenerii vor evalua cele doua comunitati pentru identificarea aspectelor pozitive, vor realiza un blog foto cu 1001 culori identificate in Brasov si Sibiu si vor realiza dezbateri publice pentru a gasi culorile care lipsesc. Acest proiect va oferi totodată cadrul in care participantii isi vor imbunatati cunostintele din domeniile web 2.0 si al promovarii cauzelor.

Citeste mai multe detalii despre acest proiect pe lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.