Clujul s-ar putea sa aiba un Aquapark!

0

Autoritatile din Cluj vor decide in aceasta perioada daca doresc constructia unui complex de tip Aquapark in oras, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 in cartierul Grigorescu.

Valoare totală a investiţiei a fost aproximată la suma de 43,7 milioane de lei, adică peste 10 de milioane de euro, scrie buzznews.ro

Proiectul prevede construirea unui bazin acoperit, spaţii de cazare, spaţii comerciale şi de alimentaţie publică, plajă, loc de joacă, spaţii verzi şi parcări. Aquapark-ul va conţine atât bazine pentru copii, cât şi pentru adulţi, topogane şi piscine cu valuri.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează