Clujul pietonal, piaţa Unirii

0

Piaţa Unirii din Cluj în curând 100 % pietonală! Traficul, zgomotul, claxoanele şi parcările vor lăsa loc liber pentru plimbări în linişte, terase, bănci şi aparate de fotografiat. Iniţiativa de a închide complet circulaţia maşinilor şi de monta pavaj de piatră în piaţa Unirii aparţine primăriei şi este parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare a oraşului. În curând, Clujul intră în circuitul oraşelor turistice unde există largi spaţii pietonale unde oamenii se bucură de urbea lor.

cluj1Circulaţia pe laturile pieţei va fi închisă, dar Primăria aşteaptă finalizarea tronsonului de autostradă Gilău – Câmpia Turzii şi a centurii Vâlcele – Apahida. Societatea Iridium va trece, începând cu săptămâna următoare, la montarea pavajului de piatră în piaţa Unirii. Compania a început lucrările în 6 mai, urmând să termine prima etapă a proiectului – modernizarea zonei centrale a pieţei – în luna octombrie, conform explicaţiilor reprezentantului Iridium, Ionel Pop. Valoarea contractului câştigat de societatea clujeană în urma licitaţiei organizate de Primăria Cluj-Napoca este de peste 5,8 milioane de lei.” Citeşte mai multe informaţii despre acest subiect în ziarul Ziua de Cluj.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează