Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ClujHub: The New Brandocracy – workshop cu Anca Rarău

0

Sâmbătă, 19 mai 2018 | 12:00 – 18:00 | ClujHub

„Vom discuta despre puterea brandului, despre rolul fiecărui pilon al său, despre cum gândim strategic și cum poziționăm în piață un brand de produs sau o companie. Pe parcursul workshop-ului vom trece prin etapele construcției unei comunicări coerente, vom vorbi despre evaluarea campaniilor și despre rezultate.

Tot în cadrul acestui workshop vom afla cum integrăm diferitele componente ale funcțiunii de marketing, cum evaluăm performanțele brandului și unde pot interveni tacticile de guerrilla marketing. De la terminologii, până la aspecte tactice și scrierea brief-ului pentru agențiile de creație, toate aspectele practice ale activității de marketing vor fi trecute în revistă.

De asemenea, vom vorbi despre care este rolul liderilor și al culturii organizaționale în construcția unui brand puternic.”

Agenda:

  • Cum se schimbă paradigma puterii brandului
  • Poziționare
  • Tactici de marketing & guerrilla marketing
  • Cum construim și ce importanță au campaniile integrate
  • Employer branding

Rezervă-ți locul Early Bird!

Anca Rarău are o experiență de peste 20 de ani în marketing strategic și operațional, customer experience, employer branding, research, PR și poziționare de brand. Înainte de a intra în consultanță, a deținut poziții de management în două dintre băncile de top din România – director marketing și comunicare la Banca Transilvania (9 ani) și director marketing la BCR (5 ani), coordonând și lansând în piață branduri și proiecte de anvengură națională. De-a lungul carierei, a câștigat, împreună cu echipele pe care le-a condus, numeroase premii pentru eficiența campaniilor de marketing (Effie Awards), dar și pentru proiecte de Public Relations și Corporate Social Responsability.

Anca a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul UBB, are un master la ASE București și un Executive MBA la CNAM Paris.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.