Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Clujenii sunt darnici cand primesc educatie gratuita

0

În cadrul unui„Seminar de comunicare aproape gratuit” ce a avut loc miercuri în 15 decembrie, între orele 17.00 – 19.00, la Hotel Ary din Cluj–Napoca la care participanţii au avut acces nu contra unor sume de bani, ci prin donaţii  în principal alimente, dar şi alte produse utile s-au strâns peste 100 de pachete cadou, a căror valoare depăşeşte 5000 de ron. Toate pachetele au ajuns imediat după eveniment la cele 8 fete din casa de tip familial „Maria & Gabriel” din Cluj – Napoca. Pe lângă alimente clujenii au dăruit cu drag : articole de îmbracăminte, produse de igienă şi înfrumuseţare, bijuterii, rechizite şcoalre, stick-uri, produse cosmetice şi alte surprize plăcute.

În plus la faţa locului s-a organizat o licitaţie cu tablouri pictate de una dintre cele opt fete şi în urma licitaţiei au fost strânşi 1465 ron, care vor reprezenta un real ajutor în acoperirea cheltuielilor cu utilităţile pe perioada iernii pentru cele opt fete.  Cei peste 70 de reprezentanţi ai mediului de afaceri clujean prezenţi la seminar, au demonstrat că o iniţitivă poate aduce multe zâmbete şi că „se poate”, fără prea mare efort. Evenimentul a avut un dublu rol: de a ajuta categorii nefavorizate de persoane şi de a educa mediul de afaceri ca profesionişti, pentru a comunica mai eficient.

„A fost cel mai frumos eveniment pe care l-am organizat până acum. Este atât de frumos sa poţi să dai… cred că în aceasta seară o mână de clujeni au demonstrat ca exista bunatate în fiecare dintre noi. Pentru noi a fost important şi faptul ca participanţii au plecat mulţumiţi de la seminar cu gândul că au putut să ajute. Iniţial când am început proiectul ne aşteptam să reuşim să adunăm în jur de 50 de pachete. Aşteptările însă ne-au fost cu mult depăşite pentru că suma finală a fost dublată, iar acest lucru ne determină să ne dorim să organizăm cel puţin două evenimente de acest gen pe an pentru a putea ajuta cât mai multe persoane şi poate chiar să extindem conceptul în mai multe oraşe din ţară. Pot spune cu siguranţă că acest seminar a fost primul, dar în nici un caz ultimul” a declarat antrenorul de afaceri Lorand Soares – Szasz, managerul Coaching4you.

Coaching4you este o companie care se preocupă în principal de eficienţa în managementul afacerilor. A fost înfiinţată în noiembrie 2009 în România de Lorand Soares-Szasz, care după o experienţă de câțiva ani la cea mai mare companie de Business Coaching din lume, s-a întors în Romania şi acum activează pe plan naţional, deşi sediul central al firmei este în Cluj-Napoca. Toate acţiunile sunt întreprinse pentru a aduce conceptul de Business Coaching în România şi pentru a dezvolta programele de mentorat, bazându-se pe experienţa bogată în mediul de afaceri din ţară, dar şi din Portugalia. Coaching4you a organizat de la înfiinţarea în România peste 300 de seminarii de afaceri, la care au participat peste 6000 de persoane, iar în portofoliul companiei se regăsesc peste 100 de firme care au beneficiat de programe de coaching şi mentoring. Printre cele mai apreciate traininguri, workshopuri şi seminarii se numără: 5 Paşi pentru a creşte afacerea ta, Strategii Eficiente pentru Fidelizare a clienţilor, Sales Pro – curs de vânzări,  Marketing eficient pentru afacerea ta, Comunicare și succes și Gestiunea timpului.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.