Clujenii invata bunele maniere in trafic. Workshop: Despre furia la volan

0

DRIVING MANNERS MEET-UP

Workshop: Despre furia la volan

Joi, 29 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Cluj Hub (str. Pitești, nr. 19), șoferii sunt așteptați la o nouă întâlnire Drving Manners Meet-up, organizată în cadrul programului Pe Drumul cel Bun. Aceasta este o inițiativă destinată susținerii de activități care încurajează bunele maniere în trafic, demarată de Service-ul Auto Iovi și derulată în parteneriat cu Fundația Comunitară Cluj. Invitata acestei ediții a întâlnirii, dr. Hedi Hoka, va susține un atelier pe tema stăpânirii furiei la volan și a schimbării de comportamente.

Înscrierile se fac online, http://goo.gl/IoRcg, în limita celor 20 de locuri disponibile, iar sumele strânse din taxa de participare (30 de lei/persoană) vor fi direcționate spre Fondul Pe Drumul cel Bun, administrat de Fundația Comunitară Cluj.

Primul proiect care va fi susținut din fondurile astfel mobilizate va fi un film documentar pe tema bunelor maniere în trafic.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează