Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Clujeanul Ovidiu Oltean pentru a 12-a oară, campion național la Public Speaking

0

Clujeanul, Ovidiu Oltean, a câștigat sâmbătă, 16 Aprilie 2016, concursul național de discursuri pregătite și cel de evaluări de discurs, ambele în limba engleză.

Evenimentul a avut loc în cadrul Conferinței Naționale de Public Speaking și Leadership, organizate de Toastmasters România, la Hotel Internațional, în București.

Cele două locuri întâi obținute de Ovidiu reprezintă titlurile naționale cu numărul 11 și 12, după cele obținute în cadrul concursurilor din 2013, 2014 și 2015. În urma succesului de la București, Ovidiu s-a calificat la Conferința Europeană care va avea loc în 13-14 Mai la Timișoara.
Poza Ovidiu 1

“Sunt extrem de bucuros pentru aceste reușite. Generațiile de speakeri s-au schimbat, pe mulți dintre concurenți nu îi cunoșteam și nu știam la ce să mă aștept. Nivelul a fost unul foarte ridicat.”, a declarat la finalul festivității de premiere, Ovidiu Oltean.

“Anul acesta Campionatul European are loc la noi acasă. Este o șansă imensă! Cei mai buni speakeri din Europa Centrală, de Nord și Estică vor veni la Timișoara pentru a obține biletul spre Washington, unde va avea loc Campionatul Mondial. Este visul meu să ajung acolo!”

Conferința de la București a inclus patru concursuri: discursuri pregătite și evaluări de discurs în Limba Română și Limba Engleză, la care au participat cei mai buni speakeri din cele 18 cluburi Toastmasters din România: Cluj (2), București (5), Brașov (2), Oradea, Arad, Timișoara (2), Satu Mare, Iași, Suceava, Botoșani, Brăila.

Toastmasters este o organizație non-profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu scopul de a-şi ajuta membrii să își dezvolte abilități de vorbit în public și leadership.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.