Cluj: Ziua Sporturilor Montane pentru Copii

0

Asociatia ACCMME Cabane de Creastă Magashegyi Menedékházak Egyesület, cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Cluj Napoca, organizeaza pentru a patra oara la Cluj “Ziua Sporturilor Montane pentru Copii”.

Evenimentul se va desfasura in data de 21 octombrie 2017, pe valea Garbaului, in cadrul Competitiei Faget Tour Fortech, editia a VIII-a. Programul incepe la ora 9 dimineata si va cuprinde in primul rand activitati sportive cu specific montan: mini traseu de alergare  – Mini Faget Tour, atelier de  catarare si orientare in alergare, atelier de manufactura cu tema “Sporturi Montane”.

Va asteptam in 21 octombrie 2017 pe valea Garbaului, la restaurant Roata Faget, incepand cu ora 9 la Ziua Sporturilor Montane pentru Copii impreuna cu intreaga familie, sa petreceti o zi minunata in natura!

Proiect realizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local CIuj Napoca.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.