Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj: Ziua Sporturilor Montane pentru Copii

0

Asociatia ACCMME Cabane de Creastă Magashegyi Menedékházak Egyesület, cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Cluj Napoca, organizeaza pentru a patra oara la Cluj “Ziua Sporturilor Montane pentru Copii”.

Evenimentul se va desfasura in data de 21 octombrie 2017, pe valea Garbaului, in cadrul Competitiei Faget Tour Fortech, editia a VIII-a. Programul incepe la ora 9 dimineata si va cuprinde in primul rand activitati sportive cu specific montan: mini traseu de alergare  – Mini Faget Tour, atelier de  catarare si orientare in alergare, atelier de manufactura cu tema “Sporturi Montane”.

Va asteptam in 21 octombrie 2017 pe valea Garbaului, la restaurant Roata Faget, incepand cu ora 9 la Ziua Sporturilor Montane pentru Copii impreuna cu intreaga familie, sa petreceti o zi minunata in natura!

Proiect realizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local CIuj Napoca.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.