Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Ziua Porților Deschise pentru profesori, la expoziția „OUR BODY: Universul Interior”

0

Vineri, 11 august, Universal Exhibition Group organizează Ziua Porților Deschise pentru profesori în cadrul expoziției „OUR BODY: Universul Interior”. De la orele 10.00 până la ora 22.00, atât profesorii din învățământul de stat, cât și cel privat au acces gratuit în expoziție, pe baza adeverinței semnate și șampilate din partea școlii / liceului / facultății sau a legitimației de profesor. Peste 10 000 de clujeni au vizitat până acum expoziția, de la deschiderea sa. Biletele sunt în continuare disponibile în rețeaua Eventim și la casa de bilete de la intrarea în expoziție (Iulius Mall Cluj).

POSTER_OB_CJ_FINAL_CURBE

Heidi Pinchal, Universal Exhibition Group: „Încurajăm profesorii să vină și să vadă expoziția și să decidă în cunoștință de cauză cât de bine poate completa programa școlară. Predarea anatomiei și fiziologiei umane de bază este esențială în educația oricărui copil și aceasta poate fi îmbunătățită și discutată într-un cadru practic. Expoziția poate o experiență rară de familie și poate fi o ocazie minunată de a începe o discuție despre anatomia umană într-un mod în care manualele școlare nu o pot face. Familiile, persoanele fizice, grupurile școlare, grupurile de studiu, artiștii care se ocupă de forma corpului – toți vizitatorii pot afla mai multe despre elementele comune și complexitatea corpului uman.”

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” este găzduită de Iulius Mall Cluj până pe 31 octombrie inclusiv într-un spațiu expozițional special amenajat, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00 (la ora 21.00, are loc ultimul acces). Biletele se pot cumpăra la intrarea în expoziție, online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.