Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: ZAIN Academy te pune fata in fata cu creativi iscusiti si priceputi

0

Vrei sa descoperi o noua perspectiva profesionala sau, pur si simplu, sa deprinzi tehnici si mijloace pentru ceea ce te pasioneaza? ZAIN Academy construieste mediul ideal in care sa descoperi lucruri inedite si sa fii creativ la capacitate maxima, punand la dispozitie o serie intreaga de ateliere creative, sustinute de designeri autohtoni consacrati in domeniile lor de activitate.

2

Inspired by Unicredit Bank Romania, ZAIN Academy 2.0 desfasoara in intervalul martie-mai o sesiune inedita de ateliere ce urmaresc sa introduca cursantii in universul fascinant al designului.

Ateliere de fotografie, ceramica, tapiserie, pictura decorativa, design floral si wire-bending

Cei 8 traineri care vor conduce atelierele creative de la ZAIN sunt bine cunoscuti prin activitatea lor profesionala. Fotografiile lui Mihail Onaca surprind scene din Transilvania si din calatoriile sale, ce infatiseaza de cele mai multe ori oameni, monumente istorice sau detalii inedite, fiind preluate de publicatii internationale precum The Guardian, Condé Nast Traveler, Resource Magazine. Pe aceeasi lungime de unda, Andreea Bogdan, fotograf de street style din Romania, captureaza momente din lumea modei si se bucura de numeroase colaborari cu reviste celebre precum GQ USA, Bloomberg, Grazia si Glamour.

 

Erika Popliceanu si-a inceput pasiunea cu bijuterie contemporana, lucrand mai apoi cu lana si alte fibre naturale. A fondat business-ul coolwoolstudio, acolo unde creeaza accesorii si obiecte home deco. Alexandra Constantinescu realizeaza cu dibacie obiecte din faianta sau portelan pe care le decoreaza cu insertii mici, colorate cu diferite nuante de verde, creatii care au fost prezente in expozitii in Cluj-Napoca, Bucuresti, Belgrad, Stockholm, Graz, Viena, Bilbao.

Las Floristas este un atelier de design floral, ce realizeaza instalatii din materiale naturale si colaboreaza cu designeri de talie internationala. Maria Nadudvary este designer si artizan creator de accesorii unicat sub brandul Rainbow Art, in timp ce, Lazslo Nadudvary este mestesugar autodidact in metale pretioase, cu o experienta de mai bine de 7 ani in tehnica wire-bending.

Atelierele au loc in Cluj-Napoca, la ZAIN Studio, un co-work al creativilor, aflat in centrul Clujului. Mai multe detalii cu privire la ateliere, traineri si conditii de participare se gasesc aici.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est si una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un „one-stop-shop” pentru servicii financiare deservind aproximativ 650.000 de clienti (iunie 2016). Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.