Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: UNTOLD Festival începe campania de recrutare a voluntarilor

0

UNTOLD Festival începe campania de recrutare a voluntarilor

Peste 1.000 de tineri voluntari vor fi parte din povestea UNTOLD!

Organizatorii UNTOLD Festival, în parteneriat cu Brigada de Voluntari, anunţă startul campaniei de recrutare voluntari, pentru cel mai aşteptat festival al anului, care va avea loc în această vară, la Cluj-Napoca.

Voluntari_UNTOLD_inscrieri

Tinerii entuziaşti şi cu iniţiativă, care vor să facă parte din cea mai mare echipă de voluntari din România sunt invitaţi să participe la programul de selecţie pentru echipa de peste 1.000 voluntari ce va contribui la succesul UNTOLD Festival. Primul pas pe care trebuie să îl facă toţi cei interesaţi este să completeze formularul de pe http://www.brigadadevoluntari.ro/UNTOLD, până la data 14 aprilie 2015. Înscrierile sunt deschise pentru persoanele peste 18 ani, cetăţeni ai unei ţări europene.

Departamentele în care îşi vor putea aduce contribuţia cei selectaţi vor fi dintre cele mai dinamice din festival: Producţie (decoruri, baruri, scene), Acces (general, zona de camping, parcări), Info (acreditări, greeters, info points), Merchandising, PR & Press, Photo & Video.

Perioada de selecţie se va încheia în luna mai şi va fi urmată de mai multe sesiuni de training-uri, în care voluntarii se vor familiariza cu activităţile susţinute în cadrul festivalului. La sfârşitul acestei perioade, voluntarii vor fi repartizaţi în echipe în funcţie de necesar şi de abilităţile dovedite în urma procesului de selecţie şi training.

“Voluntariatul reprezintă un element cheie în succesul unui proiect precum UNTOLD Festival, motiv pentru care acordăm o atenţie specială programului dedicat lor. Colaborăm cu Brigada de Voluntari şi Academia de Voluntariat a Capitalei Europene a Tineretului 2015 pentru a ne asigura că oferim tinerilor cadrul şi condiţiile de care au nevoie pentru a avea o experienţă peste aşteptări. Urmărim să consolidăm o echipă de peste 1.000 de tineri care să experimenteze «din culise» producţia unui eveniment de anvergură şi avem deja peste 200 de tineri care ne-au contactat şi s-au înscris prin Academia de Voluntariat Cluj 2015”, a detaliat Constantin Covaliu, project manager UNTOLD Festival.

Pe lângă şansa de a face parte din echipa UNTOLD Festival şi de a acumula experienţă în organizarea unui eveniment internaţional de amploare, voluntarii vor avea acces gratuit în toate zonele festivalului, precum şi în zona de camping. În plus, organizatorii vor oferi fiecaruia dintre voluntari un welcome package, ce va conţine materiale promoţionale UNTOLD.

UNTOLD Festival va avea loc în perioada 30 iulie – 2 august şi este proiectul major de divertisment din cadrului programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca. Printre artiştii care au fost confirmaţi se numără: Avicii – aflat în premieră în România, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDY C şi mulţi alţii. Organizatorii estimează un număr de peste 300.000 de participanţi în cele 4 zile de festival, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Brigada de Voluntari este cea mai mare asociaţie din România care asigură voluntari instruiţi pentru evenimente din diferite domenii şi susţine organizatorii în buna desfăşurare a acestora. Cu o activitate de peste 7 ani, organizaţia non-guvernamentală are la activ peste 400 de evenimente din ţară şi din străinătate, indoor şi outdoor. În prezent, Brigada de Voluntari numără 450 de membri activi şi a intrat în contact cu peste 4000 de voluntari.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.