Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Tehnici si mijloace de a-ti materializa inspiratia la ZAIN Academy

0

Indiferent de mediul de lucru sau de jobul ales, creativitatea este una dintre cele mai cautate aptitudini de lucru, asa cum arata creativityatwork.com. Mai mult, centralizarea a peste 70 de studii legate de performanta la locul de munca confirma faptul ca persoanele care isi exerseaza creativitatea sunt mult mai productive, mentinand o energie pozitiva in cadrul echipei.

În aceasta directie, ZAIN Academy propune curiosilor si celor dornici sa-si materializeze inspiratia si creativitatea, 8 ateliere practice. Academia se desfasoara pe o perioada de 3 luni, tocmai pentru ca informatiile livrate sa poata fi puse in practica sub indrumarea practicienilor sau a designerilor consacrati.

zain

ZAIN Academy este ocazia perfecta pentru participanti sa invete lucruri noi si practice, combinand lucrul in echipa cu cel individual, intr-o serie de ateliere de:

  • Fotografie urbana
  • Fotografie de Street Style
  • Ceramica
  • Design floral
  • Bijuterie din sarma
  • Pictura decorativa pe textil

Atelierele ZAIN sunt gandite atat pentru cei care doresc sa aprofundeze anumite cunostinte sau sa experimenteze si sa descopere o noua perspectiva profesionala, cat si pentru echipele din companii care doresc sa incerce altfel de activitati de teambuilding.

Mai multe detalii despre ateliere, traineri, durata, costuri si programa, sunt disponibile chiar aici.

ZAIN Academy se desfasoara cu sprijinul UniCredit Bank Romania, banca mintilor creative.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est si una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un „one-stop-shop” pentru servicii financiare deservind aproximativ 650.000 de clienti (iunie 2016). Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.